Urmatoarea piata pe care Apple ar vrea sa faca bani: sanatatea

Urmatoarea piata pe care Apple ar vrea sa faca bani: sanatatea

Apple Watch e capabil sa monitorizeze pulsul si data fiind folosirea la incheietura, poate fi dotat cu instrumente care sa verifice si alte aspecte ale sanatatii.

acum 68 luni (13 Apr 2017)

Apple Watch e capabil sa monitorizeze pulsul si data fiind folosirea la incheietura, poate fi dotat cu instrumente care sa verifice si alte aspecte ale sanatatii. Scopul este de a imbunatati calitatea vietii utilizatorului si de a inlesni accesul la controalele medicale de calitate. Firesc, ar fi un gadget purtabil - poate un Appel Watch nou - care sa fie conectat si cu medici, si cu sisteme automate de identificare a problemelor.

Mai multe achizitii derulate de Apple in domeniul medical sugereaza ca Apple grabeste extinderea in zona aceasta, dupa ce a lansat ceasul si aplicatia Health, dar si pachetul HealthKit pentru a inlesni monitorizarea medicala de la distanta. Tim Cook, sustine insa ca nu vrea, cel putin momentan, sa supuna dispozitivele sale unui lung proces de testare si aprobare de catre organizatiile de sanatate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro