Urmasa lui Dragnea, mai bogata in conturi. Ministrul Sevil Shhaideh si-a publicat noua declaratie de avere

Urmasa lui Dragnea, mai bogata in conturi. Ministrul Sevil Shhaideh si-a publicat noua declaratie de avere

Cu o diploma in Agricultura obtinuta in 1984 la Universitatea Tishreen din Siria, cu o cariera de succes in administratia siriana si cu doua doctorate obtinute in 2010, in Dezvoltare rurala si in Management de resurse naturale, la Universitatea Bucuresti, Akram Shhaideh este platit din 3 surse: Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri Constanta (regie subordonata Consiliul Judetean Constanta, forul condus de Nicusor Constantinescu, unde Akram era angajat si retribuit cu un venit anual de 41.536 lei), Universitatea Ovidius din Constanta (profesor, 3.608 lei) si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (consilier la cabinetul secretarului de stat, 4.120 lei).

acum 105 luni (26 May 2015)

Constanteanca Sevil Shhaideh, noul ministru al Dezvoltarii si Administratiei Publice, si-a publicat noua declaratie de avere. Pe site-ul institutiei, www.mdrap.ro, se afla postate declaratii de avere si de interese ale lui Sevil Shhaideh, atat de pe vremea cand era secretar de stat, precum si pe cele actuale, din calitatea de ministru. La capitolul Active financiare, ministrul Shhaideh inscrie un cont nou in valoare de 381.564,71 lei deschis in anul 2011, precum si altul mult mai mic, de 223,19 lei, vechi din 2007.

Totodata, noul ministru MDRAP consemneaza cresterea contului in suma de 143.514,52 lei, deschis in 2011, care ajunge la cuantumul de 149.563,27 lei.

Declaratie de avere Shhaideh Sevil

Sevil, fina lui Dragnea si Constantinescu

Constanteanca Sevil Shhaideh este noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Economista in varsta de 51 ani, de origine turco-tatara, este mai cunoscuta in mediul public drept fina lui Liviu Dragnea (ministrul demisionar de la MDRAP) si a lui Nicusor Constantinescu. Economista de origine turco-tatara este mai cunoscuta in mediul public drept fina lui Liviu Dragnea si a lui Nicusor Constantinescu.

In traditia musulmana, la casatoria religioasa oficiata de un imam (preot musulman), mirii au doi martori, ambii barbati, care au legaturi de sange - unul cu mirele, unul cu mireasa. Cei de alta religie - crestina, mozaica etc - care doresc sa intre in familia proaspetei familii au posibilitatea de a fi nasi, asa cum se obisnuieste la romani. Si tot ca la romani, parintii spirituali alesi de miri au rolul major in serbarea populara a nuntii. Surse oficiale au confirmat pentru "Adevarul" faptul ca Sevil si Akram Shhadeih au fost cununati astfel - nu religios - de perechile de nasi Dragnea (Liviu si Bombonica) si Constantinescu (Nicusor si Codruta).

Onoarea - si exceptia to... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro