UPDATE: Trei turisti straini, injunghiati la hotelul Bella Vista, din statiunea turistica egipteana Hurghada

Atacul a avut loc la Hotelul "Bella Vista" din Hurghada, staţiune situată pe litoralul Mării Roşii..----- Bărbaţi inarmaţi au deschis focul, la intrarea intr-un hotel frecventat de turiştii străini, in oraşul egiptean Hurghada, situat pe litoralul Mării Roşii, potrivit unor surse de securitate, citate de Reuters.

acum 83 luni (9 Jan 2016)

UPDATE 23.00: Doi atacatori, inarmaţi cu o armă, un cuţit şi o centură cu material exploziv au atacat hotelul Bella Vista din Hurghada, Egipt, cauzand rănirea a trei turişti străini, potrivit Reuters.

Iniţial, agenţiile internaţionale de presă au relatat că atacul din staţiunea turistică de pe litoralul Mării Roşii ar fi fost comis cu arme de foc.

Cu toate acestea, Ministerul egiptean de Interne a declarat că atacatorii au rănit doi cetăţeni austrieci şi o persoană din Suedia, pe care i-au injunghiat.

Potrivit Agerpres, cei trei turiști "au suferit răni ușoare cu arma albă, dar starea lor este stabilă", a declarat purtătorul de cuvant al Ministerului Sănătății, Khaled Megahed. Informaţia a fost reiterată şi de un responsabil din cadrul poliţei, care a mai adăugat că un al doilea atacator a fost "grav rănit" in acest atac "dejucat de forțele de securitate".

UPDATE 21.50: Un oficial din cadrul Ministerului egiptean al Sănătăţii a anunţat, vineri seara, că doi terorişti au fost impuşcaţi mortal de forţele de ordine, informează Mediafax.

"Doi turişti occidentali au fost răniţi in atac, fiind transferaţi la Spitalul Nil din Hurghada", a declarat Khaled Megahed, purtătorul de cuvant al Ministerului egiptean al Sănătăţii, citat de publicaţia Ahram.

Atacul a avut loc la Hotelul "Bella Vista" din Hurghada, staţiune situată pe litoralul Mării Roşii..-----

Bărbaţi inarmaţi au deschis focul, la intrarea intr-un hotel frecventat de turiştii străini, in oraşul egiptean Hurghada, situat pe litoralul Mării Roşii, potrivit unor surse de securitate, citate de Reuters. Se presupune că turiştii răniţi sunt din Danemarca şi Germania, iar un turist ar fi fost dus la spital, informează BBC.com

Potrivit televiziunii naţionale din Egipt, unul dintre atacatori a fost ucis, iar altul a fost rănit şi arestat.

Atacatorii au comis ata... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro