UPDATE. Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, RETINUT de DNA. Acuzatii: SANTAJ de 4.000.000 euro

UPDATE, marti, ora 0.09 Sergiu Lucinschi a fost retinut de procurorii DNA pentru santaj si trafic de influenta. "Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2014-martie 2015, de catre suspectul LUCINSCHI SERGIU, om de afaceri", se arata intr-un comunicat DNA.

acum 66 luni (31 Mar 2015)

UPDATE, marti, ora 0.09

Sergiu Lucinschi a fost retinut de procurorii DNA pentru santaj si trafic de influenta. Lucinschi ar fi cerut 4 milioane de euro in perioada decembrie 2014 si martie 2015. Lucinschi va fi prezentat marti in fata judecatorului de drepturi si libertati pentru emiterea unui mandat de arestare.

----

UPDATE: Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost adus, luni noapte, la sediul central al DNA pentru a fi audiat..

----------

Fiul fostului presedinte al Republicii Molodova este anchetat de DNA pentru santaj.

"Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2014-martie 2015, de catre suspectul LUCINSCHI SERGIU, om de afaceri", se arata intr-un comunicat DNA. El este cercetat intr-un dosar de santaj si trafic de influenta. Lucinschi ar fi cerut 4 milioane de euro in perioada decembrie 2014 si martie 2015. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro