UPDATE: Sebastian Ghita s-a inscris in UNPR. Oprea dezminte informatia

In noiembrie anul trecut, după alegerile prezidenţiale pierdute de Ponta, Sebastian Ghiţă a demisionat din PSD, după ce afirmase că este momentul ca Ion Iliescu să se retragă şi că ar trebui şi ca toţi cei cu probleme să fie suspendaţi din partid, enumerandu-i pe Mazăre, Constantinescu, Duicu, Pendiuc, Mocanu, Hrebenciuc.

acum 105 luni (12 Jun 2015)

UPDATE: Gabriel Oprea a dezmințit, vineri, informația conform căreia deputatul Sebastian Ghiță s-ar fi inscris in UNPR, conform Mediafax.

Citește și: Oprea a NEGAT informația conform căreia Sebastian Ghiţă s-ar fi inscris in UNPR

----------------------

Deputatul Sebastian Ghiţă s-a inscris, vineri, in UNPR, au declarat surse politice, pentru Mediafax.

In noiembrie anul trecut, după alegerile prezidenţiale pierdute de Ponta, Sebastian Ghiţă a demisionat din PSD, după ce afirmase că este momentul ca Ion Iliescu să se retragă şi că ar trebui şi ca toţi cei cu probleme să fie suspendaţi din partid, enumerandu-i pe Mazăre, Constantinescu, Duicu, Pendiuc, Mocanu, Hrebenciuc. Că noi, cei tineri din PSD, suntem la fel ca Ion Iliescu şi generaţia sa. Nu mai poate fi un simbol al PSD", afirma Ghiţă, apreciind că e necesară reformarea PSD şi că toate partidele "trebuie să arate că au un răspuns la acuzaţiile de comunism, corupţie şi ineficienţă".

El susţinea atunci că va infiinţa un nou partid de stanga, din luna ianuarie urmand să inceapă strangerea de semnături in acest sens. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro