UPDATE: Radu Boroianu, noul presedinte ICR

Senatul a luat act de decizia lui Zamfiroiu "S-au facut nominalizarile pentru functia de presedinte al ICR, Radu Boroianu de la PSD si Iulian Tanase de la PNL, care a lucrat inclusiv la Radio Guerrilla", a declarat, marti, dupa sedinta Biroului Permanent, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

acum 58 luni (28 Apr 2015)

UPDATE: Plenul Senatului a votat, marti, pentru numirea lui Radu Boroianu, propunerea PSD, in postul de presedinte al Institutului Cultural Roman (ICR), potrivit Mediafax. Iulian Tanase, propunerea PNL, pentru sefia Institutului Cultural Roman, a primit 49 de voturi "pentru" si 64 impotriva "impotriva"

Votul a fost secret, prin buletine de vot.

----------

UPDATE: Comisiile de Cultura si de Politica Externa din Senat au dat, marti, aviz favorabil pentru Radu Boroianu si Iulian Tanase pentru postul de presedinte al ICR, informeaza Mediafax.

----------------

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, dupa sedinta Biroului Permanent, ca Radu Boroianu si Iulian Tanase vor fi audiati, marti, in comisiile de cultura si de politica externa, in vederea ocuparii functiei de presedinte a Institutului Cultural Roman, informeaza Mediafax. Senatul a luat act de decizia lui Zamfiroiu

"S-au facut nominalizarile pentru functia de presedinte al ICR, Radu Boroianu de la PSD si Iulian Tanase de la PNL, care a lucrat inclusiv la Radio Guerrilla", a declarat, marti, dupa sedinta Biroului Permanent, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

Cei doi vor fi audiati, marti, de comisiile de Cultura si de Politica Externa din Senat. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro