UPDATE: Punctul de frontiera de la Nadlac, redeschis

UPDATE: Punctul de frontieră de la Nădlac a fost redeschis, de două ore in care sistemul nu a funcţionat, din cauta unei defecţiuni, precizează Digi24. "Poliția de Frontieră desfășoară controale amănunțite asupra cetățenilor care tranzitează frontiera, pentru prevenirea tranzitării frontierei de către persoane din zonele de conflict", a declarat Iancu Daniel comisar șef Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

acum 80 luni (22 Dec 2015)

UPDATE: Punctul de frontieră de la Nădlac a fost redeschis, de două ore in care sistemul nu a funcţionat, din cauta unei defecţiuni, precizează Digi24.

----

Punctul de frontieră de la Nădlac este inchis, din cauza unei defecţiuni a sistemului, precizează Digi24. De asemenea, autorităţile romane și ungare au decis ca, incă de pe teritoriul Ungariei, şoferii să fie redirecţionaţi către celelalte trei puncte de trecere a frontierei din judeţul Arad.

Punctul de trecere a frontierei Nădlac II de pe autostrada A1 a fost deschis in luna iulie a acestui an. Are 20 de benzi de circulaţie, supravegere video cu recunoaştere automată a numerelor de inmatriculare şi parcare pentru camioane. Costurile de amenajare s-au ridicat la 30 de milioane de lei.

In ultimele zile au fost cozi la punctul de trecere al vămii de la Nădlac.

"Poliția de Frontieră desfășoară controale amănunțite asupra cetățenilor care tranzitează frontiera, pentru prevenirea tranzitării frontierei de către persoane din zonele de conflict", a declarat Iancu Daniel comisar șef Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

Potrivit polițiștilor, zilele acestea s-au inregistrat valori de trafic chiar și de cinci ori mai mari decat intr-o zi normală. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro