UPDATE. Primarul din Gheorghieni, perchezitionat de procurorii DNA, intr-un dosar de CORUPTIE si fals

UPDATE 20:00: Primarul municipiului Gheorgheni, Mezei Janos (PCM), a fost dus, luni dupa-amiaza, de catre procurori, la Targu Mures, unde ar urma sa fie audiat la DNA, in urma perchezitiilor de la primarie, din cursul diminetii, care ar viza societatea Monturist, unde municipalitatea este actionar cu 48%. UPDATE 10.48: Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos, spune ca si locuinta sa este vizata de perchezitiile DNA si ca procurorii l-au intrebat despre societatea Monturist, unde primaria este actionar cu 48%, relateaza Mediafax.

acum 96 luni (26 Jan 2015)

UPDATE 23:00: Primarul municipiului Gheorgheni, Mezei Janos (PCM), a fost retinut, luni seara, de procurorii DNA, pentru coruptie.

UPDATE 20:00: Primarul municipiului Gheorgheni, Mezei Janos (PCM), a fost dus, luni dupa-amiaza, de catre procurori, la Targu Mures, unde ar urma sa fie audiat la DNA, in urma perchezitiilor de la primarie, din cursul diminetii, care ar viza societatea Monturist, unde municipalitatea este actionar cu 48%.

UPDATE 10.48: Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos, spune ca si locuinta sa este vizata de perchezitiile DNA si ca procurorii l-au intrebat despre societatea Monturist, unde primaria este actionar cu 48%, relateaza Mediafax. Edilul a precizat ca nu are nici o implicare la aceasta firma si ca este vorba de un denunt care trebuie verificat.

Primarul Mezei Janos (PCM) a declarat, luni dimineata, ca procurorii anticoruptie se afla si la locuinta sa, adaugand ca i-au fost cerute "toate actele in legatura cu Monturist". - procurorii DNA) la mine, si la primarie, si nu stiu pe unde mai sunt, si ne cer toate documentele.

"Este o procedura, este un denunt care trebuie sa fie verificat si dansii procedeaza corect, asa cum scrie legea, dar n-avem nicio problema, trebuie totul clarificat", a adaugat primarul din Gheorgheni.

---

Procurorii anticoruptie efectueaza, luni dimineata, cinci perchezitii, in Targu Mures, la suspecti de coruptie si fals, informeaza Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

"In cursul zilei de 26 ianuarie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 5 locatii situate in judetul Harghita, din care una este sediul unei institutii publice, iar restul sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice. In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei", arata DNA. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro