UPDATE: Opt persoane au murit in urma atacului armat din Cehia. Incidentul nu este un act terorist

UPDATE: Incidentul armat produs, marti dupa-amiaza, intr-un restaurant din sud-estul Cehiei nu este un act terorist, a dat asigurari ministrul ceh de Interne, Milan Chovanec, potrivit Sky News, informeaza Mediafax.

acum 65 luni (24 Feb 2015)

UPDATE: Incidentul armat produs, marti dupa-amiaza, intr-un restaurant din sud-estul Cehiei nu este un act terorist, a dat asigurari ministrul ceh de Interne, Milan Chovanec, potrivit Sky News, informeaza Mediafax. Autorul atacului este un cetatean ceh in varsta de aproximativ 60 de ani", a declarat Chovanec.

"Nimeni nu se gandea ca asa ceva se poate intampla intr-un oras mic.

--------

Opt persoane, inclusiv criminalul, au murit in atacul armat comis, marti, intr-un restaurant din Cehia, anunta autoritatile cehe, citate de cotidianul The Guardian, conform Mediafax.

"Opt persoane, inclusiv atacatorul, au murit in incidentul armat produs intr-un restaurant", a declarat primarul orasului Uhersk√Ĺ Brod, Patrik Kuncar.

Bilantul a fost confirmat de Ministerul ceh de Interne.

Un barbat a deschis focul, marti la pranz, intr-un restaurant din orasul ceh Uhersky Brod, situat in sud-estul Cehiei, la 300 de kilometri de Praga.

Incidentul nu are caracter terorist, dar autoritatile vor stabili mobilul crimelor, potrivit informatiilor preliminare. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro