UPDATE. Ministrul roman al Agriculturii si omologul sau kuweitian, implicati intr-un accident rutier langa Slobozia. Demnitarii, transferati cu ambulanta la Spitalul Elias din Bucuresti. AUDIO

A venit SMURD-ul si ne-a luat de la locul accidentului si acum suntem la spitalul din Slobozia. In acest moment, cele trei persoane sunt evaluate in continuare la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slobozia si, dupa analize si investigatii, medicii vor decide conduita terapeutica ulterioara".

acum 45 luni (25 Aug 2016)

UPDATE 13.30: Ministerul Sanatatii anunta ca cei doi demnitari implicati in accident au suferit fracturi de piramida nazala. La investigatiile CT nu au fost gasite nici un fel de probleme cervicale sau cerebrale, iar recomandarea medicilor este un control ORL si neurochirurgical.

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania, au avut un accident rutier joi in apropiere de Slobozia.

In momentul de fata, cei doi oficiali se afla la Spitalul din Slobozia pentru verificari. Surse oficiale din cadrul spitalului au declarat pentru Romania Libera ca, la aceasta ora, cei doi demnitari sunt supusi unor investigatii imagistice si paraclinice.

Raluca Panait, purtatorul de cuvant al Ministerului Agriculturii, a precizat pentru RL ca cei doi ministri se indreptau spre Braila, unde urmau sa participe la o actiune. Eram in coloana oficiala si a percutat o alta masina...n-a apucat sa se dea la o parte. A venit SMURD-ul si ne-a luat de la locul accidentului si acum suntem la spitalul din Slobozia. Suntem loviti la nas si eu si ministrul kuweitian, dar suntem bine", a declarat pentru Agerpres, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. Translatorul delegatiei a suferit un traumatism de stern usor si este, de asemenea, in afara oricarui pericol. In acest moment, cele trei persoane sunt evaluate in continuare la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slobozia si, dupa analize si investigatii, medicii vor decide conduita terapeutica ulterioara".

Inspectorul Adrian Creanga de la Centrul Infotrafic a declarat pentru Romania Libera ca accidentul s-a produs in jurul orei 10.37, in urma coliziunii cu un autovehicul ce venea din sens opus. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro