UPDATE Legea bugetului, dezbatuta azi in comisiile Parlamentului. Ministerul Culturii a primit mai multi bani pentru a cumpara "Cumintenia Pamantului"

UPDATE Legea bugetului, dezbatuta azi in comisiile Parlamentului. Ministerul Culturii a primit mai multi bani pentru a cumpara

UPDATE Comisiile reunite de buget-finante au inceput, vineri, in prezenta ministrului de Finante, Anca Dragu, dezbaterile generale asupra proiectului de Lege privind bugetul de stat pe anul 2016, dupa ce comisiile de specialitate au avizat, tot vineri, bugetele fiecarui ordonator de credite in parte. UPDATE Societatea Romana de Televiziune (SRTv) va primi de la bugetul de stat, in 2016, o suma de 135.898.000 de lei, care va fi folosita in special pentru emisia terestra a televiziunilor din portofoliul sau, dar si pentru functionarea TVR Moldova si a TVR International. UPDATE Bugetul Sanatatii pe anul 2016 a fost avizat,cu doua abtineri, de comisiile reunite ale Parlamentului, fiind vorba de o crestere cu 16% fata de 2015 pentru Ministerul Sanatatii si cu aproape 12% pentru Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

acum 77 luni (11 Dec 2015)

UPDATE Comisiile reunite de buget-finante au inceput, vineri, in prezenta ministrului de Finante, Anca Dragu, dezbaterile generale asupra proiectului de Lege privind bugetul de stat pe anul 2016, dupa ce comisiile de specialitate au avizat, tot vineri, bugetele fiecarui ordonator de credite in parte.

Astfel, incepand de vineri dupa-amiaza, parlamentarii din Comisiile de buget-finante vor dezbate proiectul Legii bugetului la nivel general, fara a intra in discutii despre bugetele institutiilor si ministerelor. Ministrul de Finante, Anca Dragu, va face o prezentare asupra proiectului Legii bugetului de stat, urmand sa aiba loc interventii din cadrul grupurilor parlamentare.

Aceste dezbateri urmeaza sa se intinda pe parcursul serii de vineri, urmand ca, de sambata dimineata, Comisiile de buget sa inceapa discutiile asupra fiecarui buget in parte al institutiilor si ministerelor finantate din fonduri publice.

UPDATE Bugetele Ministerului Afacerilor Externe pentru domeniul fondurilor europene si al Ministerului Fondurilor Europene au fost avizate cu unanimitate de voturi.

UPDATE Societatea Romana de Televiziune (SRTv) va primi de la bugetul de stat, in 2016, o suma de 135.898.000 de lei, care va fi folosita in special pentru emisia terestra a televiziunilor din portofoliul sau, dar si pentru functionarea TVR Moldova si a TVR International.

UPDATE Bugetul Sanatatii pe anul 2016 a fost avizat,cu doua abtineri, de comisiile reunite ale Parlamentului, fiind vorba de o crestere cu 16% fata de 2015 pentru Ministerul Sanatatii si cu aproape 12% pentru Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Sigur ca intr-un an de zile nu vom schimba sistemul, dar gandindu-ne la viitorul sistemului si in primul rand la starea de sanatate a populatiei, ne aplecam asupra problemelor copilului, ne gandim la zona spitaliceasca critica si postcritica si, desigur, la programele nat... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro