UPDATE. ISIS revendica masacrul de Revelion din Istanbul. Politia nu a reusit sa-l prinda pe autorul atacului sangeros si nu are niciun raspuns pentru rudele celor ucisi. Noi imagini cu dezaxatul care a luat 39 de vieti | VIDEO

Autoritățile din Turcia au anuntat că au arestat opt persoane in ancheta privind atacul terorist de la Istanbul, din noaptea de Revelion. Cei care au scăpat cu viață au povestit reporterilor că inițial ai crezut că impușcăturile sunt sunete provenite de la artificiile de Revelion Cand au realizat că se produce un masacru, mulți dintre clienții clubului de lux Reina, din Istambul, au sărit in apele inghețate ale Bosforului. Criminalul care a provocat baia de sange de la petrecerea de Revelion este in libertate.

acum 48 luni (2 Jan 2017)

Corespondentul CNN a transmis, la ora 10.50, că organizația Stat Islamic a revendicat atentatul terorist din clubul Reina, din Istanbul. Autoritățile din Turcia au anuntat că au arestat opt persoane in ancheta privind atacul terorist de la Istanbul, din noaptea de Revelion.

"Guvernul Turciei ar trebui să știe bine că sangele de musulmani pe care il varsă in război ii va aduce răzbunarea noastră", este mesajul transmis de ISIS, conform corespondentului CNN.

Postul de știri american a mai informa că ISIS nu a oferit niciun fel de informație care să poată permite identificarea atacatorului.

Numărul morților a crescut la 39, informează CNN și alte 70 de persoane sunt internate in spitale. Cei care au scăpat cu viață au povestit reporterilor că inițial ai crezut că impușcăturile sunt sunete provenite de la artificiile de Revelion

Cand au realizat că se produce un masacru, mulți dintre clienții clubului de lux Reina, din Istambul, au sărit in apele inghețate ale Bosforului. Corespondentul CNN a transmis din Istambul că la momentul atacului ningea la fața locului.

The Guardian citează autoritățile din Turcia cu informația că atacatorul ar putea să fie dintr-o republică din Asia centrală, Uzbekistan sau Kyrgyzstan. Publicația Daily Mail a prezentat o inregistrare video cu atacatorul care trage rafale de mitralieră in fața clubului, apoi intră in localul unde a provocat un masacru oribil.

Imagini filmate in clubul de lux Reina inainte și după atacul terorist sangeros. VIDEO

In noaptea de Revelion clubul de lux era plin. Peste 700 de clienți petreceau la trecerea dintre ani fără să știe ce ii ateaptă. Un singur atacator, cu o mitralieră rusească de tip Kalasnikov, a ucis un paznic de la intrare și apoi a pătrus in club, unde a deschis focul la intamplare, declanșand coșmarul. Alte 70 de persoane rănite au ajuns la spitale. Zeci de clienți ingroziți d... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro