UPDATE: Incendiu violent la Manastirea "Antonie cel Mare" din Prahova. Au ars chiliile

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Marina Dinu, pompierii au reusit sa stinga incendiul izbucnit duminica seara, in jurul orei 22.16, la manastirea Antonie cel mare din satul Malaestii de Jos, comuna Dumbravesti, dupa o actiune care a durat peste trei ore si la care s-a intervenit cu noua autospeciale.

acum 114 luni (20 Oct 2014)

UPDATE 09.10 (luni): Incendiul izbucnit duminica seara la Manastirea Antonie cel Mare din localitatea prahoveana Dumbravesti a distrus acoperisul mai multor chilii, fara a provoca insa victime, pompierii reusind sa lichideze focul dupa o actiune care a durat peste trei ore, scrie Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Marina Dinu, pompierii au reusit sa stinga incendiul izbucnit duminica seara, in jurul orei 22.16, la manastirea Antonie cel mare din satul Malaestii de Jos, comuna Dumbravesti, dupa o actiune care a durat peste trei ore si la care s-a intervenit cu noua autospeciale. La fata locului au fost trimise sapte autospeciale cu apa si spuma, conform Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, citat de Mediafax.

La ora transmiterii acestei stiri, zeci de pompieri intervin cu sapte autospeciale cu apa si spuma pentru lichidarea incendiului. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro