UPDATE. FOTO. Statele Unite: iPhone 6 si iPhone6 Plus, lansate in California. Cat costa noile telefoane inteligente de la Apple si de cand vor fi disponibile. Apple Whatch cu bratara din aur

Astfel, IPhone 6 are un pret cuprins intre 199 de dolari si 399 de dolari, cu un contract de abonament pe doi ani, in timp ce pretul iPhone 6 Plus este de 299-499 de dolari. Cel mai probabil, Apple va lansa doua noi iPhone-uri, unul cu ecran de 4.7 inchi si altul cu un ecran de 5.5 inchi, spre deosebire de precedentul iPhone avea un ecran de 4 inchi, scrie businessinsider.com, preluat de Mediafax.

acum 75 luni (9 Sep 2014)

Noul gadget Apple are bratara din silicon, una din aur de 18 karate (varianta de lux) si una argintie din metal. Vor fi disponibile doua versiuni, cu ecran mai mare si una cu ecran mai mic.

Apple Watch functioneaza cu Apple Pay si are integrat un cip NFC. Pretul noilor telefoane inteligente iPhone va incepe de la 199 dolari pentru iPhone 6, si 299 dolari pentru iPhone 6 Plus, informeaza CNBC.

Astfel, IPhone 6 are un pret cuprins intre 199 de dolari si 399 de dolari, cu un contract de abonament pe doi ani, in timp ce pretul iPhone 6 Plus este de 299-499 de dolari. Surse sustin faptul ca Apple va lansa si un SmartWatch in doua dimensiuni impreuna cu noile iPhone 6 si iPhone 6 PLUS, conform CNBC.

----

Compania americana Apple va lansa marti seara, in jurul orei 20 (ora Romaniei) la Flint Center din California noul model iPhone 6, unde au fost invitati 2.500 de oameni. Cel mai probabil, Apple va lansa doua noi iPhone-uri, unul cu ecran de 4.7 inchi si altul cu un ecran de 5.5 inchi, spre deosebire de precedentul iPhone avea un ecran de 4 inchi, scrie businessinsider.com, preluat de Mediafax.

iPhone-ul 6 cu ecran de 4.7 inchi confirma unele zvonuri privind variantele de echipare, cu 16GB, 32GB, 64GB si 128GB memorie interna si va avea doua camere foto, cu rezolutie 8MP si 2.1MP.

Flint Center este locul in care Steve Jobs a lansat in urma cu 30 de ani primul computer Mac.

Actiunile Apple au atins un nivel istoric de 100,98 dolari pe unitate, depasind un maxim inregistrat in 2012, investitorii anticipand ca noile produse care vor fi lansate de companie, precum iPhone-uri cu ecrane mai mari si un dispozitiv de tip smartwatch, vor duce la cresterea veniturilor. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro