UPDATE. Fiul bancherului Jean Andronie, Andrei, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru accidentul cu doi morti. El s-a predat la Sectia 2 Politie

UPDATE 19:25 Andrei Andronie, condamnat definitiv, vineri, de Curtea de Apel Bucuresti la sapte ani de inchisoare, pentru producerea unui accident rutier in care si-au pierdut viata doua persoane, a ajuns la Penitenciarul Rahova unde va sta in carantina 21 de zile. *** Andrei Andronie, fiul bancherului Jean Andronie, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la sapte ani de inchisoare, pentru producerea accidentului din noiembrie 2011, de pe Calea Floreasca, in urma caruia au murit un taximetrist si o tanara, iar alte trei persoane au fost ranite, relateaza Mediafax.

acum 114 luni (5 Dec 2014)

UPDATE 19:25 Andrei Andronie, condamnat definitiv, vineri, de Curtea de Apel Bucuresti la sapte ani de inchisoare, pentru producerea unui accident rutier in care si-au pierdut viata doua persoane, a ajuns la Penitenciarul Rahova unde va sta in carantina 21 de zile. Andronie urmeaza sa stea o perioada de 21 de zile in carantina, in urma careia se va stabili penitenciarul in care isi va ispasi pedeapsa si regimul de detentie.

***

Andrei Andronie, fiul bancherului Jean Andronie, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la sapte ani de inchisoare, pentru producerea accidentului din noiembrie 2011, de pe Calea Floreasca, in urma caruia au murit un taximetrist si o tanara, iar alte trei persoane au fost ranite, relateaza Mediafax.

Citeste si: Fiul bancherului Jean Andronie vrea sa fie cercetat in libertate dupa ce a condus beat si a omorat doi oameni

Andrei Andronie, fiul bancherului Jean Andronie, a primit o pedeapsa de sase ani de inchisoare pentru ucidere din culpa si trei ani pentru ca a refuzat sa se supuna testelor pentru stabilirea alcoolemiei. Instanta a dispus ca la condamnarea cea mai grea sa adauge un spor de pedeapsa de un an, Andrei Andronie urmand sa execute sapte ani de inchisoare.

In acelasi dosar, Petrut George Barbu a fost condamnat la noua luni de inchisoare, tot pentru ucidere din culpa, instanta dispunand suspendarea executarii pedepsei, cu un termen de incercare de doi ani si noua luni.

Andrei Andronie si George Barbu au fost obligati sa plateasca familiilor victimelor daune morale de 125.000 de euro, bani care vor fi achitati de doi asiguratori. Suma a fost redusa de la 490.000 de euro, cat stabilise Judecatoria Sectorului 1 ca trebuie sa plateasca cei doi partilor civile din dosar.

Instanta a admis astfel actiunile civile formulate de Corneliu Micu, Emilia Micu, Ianula Sofia Grama Micu, Luana Ramona Neamtu, Maitner Eugen Micu, Janina Stefania Dinca, Marcela Nistor si Georg... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro