UPDATE Firea si-a inchis pagina de Facebook de trei ori in 24 de ore. Ce s-a intamplat cu postarea legata de huiduielile de pe Arena Nationala

UPDATE Firea si-a inchis pagina de Facebook de trei ori in 24 de ore. Ce s-a intamplat cu postarea legata de huiduielile de pe Arena Nationala

"Facem precizarea ca nu toti cei 20.000 de oameni prezenti la Arena Nationala au intampinat aparitia Primarului General alaturi de Simona Halep pe stadion cu huiduieli, ci doar gruparile organizate care aveau afisate la vedere bannere cu insemnele #rezist si care au venit la stadion cu scopul precis de a compromite evenimentul, o dovada clara in acest sens fiind mobilizarea pe care acestia au facut-o pe retelele de socializare. In ceea ce priveste contul de facebook al Primarului General, precizam ca acesta nu a fost inchis, ci s-a blocat ca urmare a avalansei de mesaje primite", scrie in raspunsul oferit de Primaria Capitalei site-ului StirileProTV.ro Marti dupa-amiaza, pagina de Facebook a Primarului general al Capitalei a devenit din nou accesibila.

acum 70 luni (12 Jun 2018)

UPDATE 18:26: Pagina de Facebook a edilului Capitalei este din nou innacesibila.

UPDATE 18.19 Postarea despre huiduielile pe Arena Nationala a fost stearsa pentru a doua oara de pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea si republicata, astfel incat numarul de comentarii (majoritatea negative) sa fie diminuat. Numai ca internautii sunt cu ochii pe pagina de Facebook si revin cu criticile la adresa edilului.

UPDATE 17.58 Firea si-a redeschis contul de Facebook, la mai putin de ora dupa ce si l-a inchis in aceasta dupa-amiaza. Postarea despre huiduielile de pe Arena Nationala a fost stearsa, dupa care repostata, acum avand mai putine comentarii.

Gabriela Firea spune, intr-un raspuns pentru stirileprotv.ro ca nu si-a inchis contul, ci acesta s-a "blocat" din cauza numarului mare de mesaje primite.

"Facem precizarea ca nu toti cei 20.000 de oameni prezenti la Arena Nationala au intampinat aparitia Primarului General alaturi de Simona Halep pe stadion cu huiduieli, ci doar gruparile organizate care aveau afisate la vedere bannere cu insemnele #rezist si care au venit la stadion cu scopul precis de a compromite evenimentul, o dovada clara in acest sens fiind mobilizarea pe care acestia au facut-o pe retelele de socializare.

Este regretabil faptul ca, din dorinta de a afecta cu orice pret imaginea Primarului General, mai multe persoane au transformat o ceremonie prin care romanii isi omagiau campionii, intr-o manisfestare cu tenta politica.

In ceea ce priveste contul de facebook al Primarului General, precizam ca acesta nu a fost inchis, ci s-a blocat ca urmare a avalansei de mesaje primite", scrie in raspunsul oferit de Primaria Capitalei site-ului StirileProTV.ro

Marti dupa-amiaza, pagina de Facebook a Primarului general al Capitalei a devenit din nou accesibila.

Primarul general al Capitalei, Gabrie... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro