UPDATE Emanuel Ungureanu: "Ministrul Sanatatii a fost vazut noaptea iesind din cladirea DIICOT". Acuzatiile fostului ministru Vlad Voiculescu

UPDATE Emanuel Ungureanu:

Voiculescu a scris si pe contul sau de Facebook ca oamenii din Corpul de Control al ministrului Sanatatii au beneficiat de cazare la un hotel de cinci stele in Cluj, atunci cand au mers in control la Institutul de Transplant Renal Cluj. De asemenea, si ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a reactionat, precizand ca afirmatiile deputatului Emanuel Ungureanu sunt "absolut nereale" si ca toate controalele pe care le-a demarat institutia pe care o conduce la Institutul de transplant renal de la Cluj au fost facute in colaborare cu DIICOT.

acum 29 luni (5 Jan 2018)

UPDATE Fiul si ginerele lui Mihai Lucan au ajuns in jurul orei 15.00 la sediul DIICOT, unde asista la desigilarea sacilor ridicati la perchezitii. "In cursul zilei de ieri, am dat declaratii complete, in calitate de martor, in acest dosar. Ca de fiecare data, am raspuns favorabil demersurilor justitiei si voi continua sa fac acelasi lucru ori de cate ori sunt solicitat, ca ministru dar si ca cetatean. Voi sprijini pe cai institutionale, in masura competentelor de care dispun, aflarea adevarului in acest caz, ca si in celelalte dosare din Sanatate", a completat demnitarul.

UPDATE "Mihai Lucan stia foarte bine ce se intampla in Ministerul Sanatatii si asta este ingrijorator", a declarat Vlad Voiculescu, precizand ca Lucan avea cunostinta de controalele la care urma sa fie supus.

Voiculescu a scris si pe contul sau de Facebook ca oamenii din Corpul de Control al ministrului Sanatatii au beneficiat de cazare la un hotel de cinci stele in Cluj, atunci cand au mers in control la Institutul de Transplant Renal Cluj. Am primit acum o veste care imi zdruncina foarte serios increderea in seriozitatea structurii centrale DIICOT.Din informatiile pe care le-am primit de la un medic care locuieste langa sediul DIICOT din Bucuresti, acesta mi-a marturisit ca l-a vazut ieri noapte pe Ministrul Sanatatii Florian Dorel Bodog iesind din cladirea acestei institutii. De ce este audiat Bodog ministrul cu comportament de infractor noaptea? Ce are de ascuns DIICOT sau procurorul de caz?", scrie Emanuel Ungureanu pe Facebook.

Acesta se intreaba daca exista cetateni de rangul 1 si altii de rangul 2 si daca Emil Boc va avea parte "de acelasi privilegiu".

"Primarul Clujului i-a acordat impreuna cu consilierii locali fideli facilitati uzinei de facut bani a familiei Lucan, Lukmed prin doua hotarari de Consiliu Local date la lumina zilei. Pe de alta parte, cei trei au sustinut ca nu au primit documentele prin care erau chemati ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro