UPDATE. DNA face verificari la Primaria Timisoara, intr-un dosar privind finantarea echipei de fotbal FC Poli

Mai exact procurori de la DNA ridica acte de la Primarie in dosarul privind finantarea echipei de fotbal FC Timisoara de catre Consiliul Local", a declarat Schiffbeck.

acum 73 luni (21 Oct 2014)

"Procurorii au fost la institutia primariei pentru a se documenta in privinta perioadei 2008-2011, cand eu nu am fost primar si, drept urmare, nu am ce sa va spun pe acest subiect, privind finantarea fotbalului. Documentele solicitate de DNA vor fi cautate in arhivele Primariei Timisoara, sunt acte din 2008", a afirmat Nicolae Robu.

----

Procurori DNA au descins, marti dimineata, la Primaria Timisoara, unde urmeaza sa ridice mai multe documente privind finantarea de catre Consiliul Local a echipei de fotbal FC Poli Timisoara, informeaza Mediafax.

Procurorul-sef al DNA Timisoara, Tamas Schiffbeck, a declarat, corespondentului Mediafax, ca, marti, procurori ai DNA se afla la Primaria Timisoara pentru a ridica mai multe dosare. Mai exact procurori de la DNA ridica acte de la Primarie in dosarul privind finantarea echipei de fotbal FC Timisoara de catre Consiliul Local", a declarat Schiffbeck.

Procurorii DNA au fost primiti de primarul Nicolae Robu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro