UPDATE. Discutie Ponta-Tariceanu, la Palatul Victoria, despre intrarea PLR la guvernare. Ce ministere vrea Tariceanu

UPDATE 14.34: Premierul Victor Ponta a declarat, marti, dupa o discutie cu liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, ca UNPR, PC si PLR vor avea cate doua portofolii de ministri. UPDATE 12.34: Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, dupa discutia cu premierul Victor Ponta, ca formatiunea sa politica vizeaza ministere ca cel al Finantelor sau cel al Economiei in viitorul Executiv si ca reprezentantii partidului sau nu vor inlocui UDMR la guvernare, avand alta viziune.

acum 73 luni (2 Dec 2014)

UPDATE 14.34: Premierul Victor Ponta a declarat, marti, dupa o discutie cu liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, ca UNPR, PC si PLR vor avea cate doua portofolii de ministri.

"Am avut o discutie azi cu domnul Tariceanu legata de buget si de coalitie, dar nu a cerut domnul Tariceanu nici patru functii, nici ce anume functii", a spus Ponta.

UPDATE 12.34: Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, dupa discutia cu premierul Victor Ponta, ca formatiunea sa politica vizeaza ministere ca cel al Finantelor sau cel al Economiei in viitorul Executiv si ca reprezentantii partidului sau nu vor inlocui UDMR la guvernare, avand alta viziune.

UPDATE 11.44: Surse citate de B1 TV afirma ca Tariceanu ar fi cerut patru portofolii de ministri pentru PLR.

--

Presedintele Senatului si liderul PLR, Calin Popescu Tariceanu, discuta, marti dimineata, la Palatul Victoria, cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, despre noua configuratie a Guvernului, conform Mediafax.

Calin Popescu Tariceanu a venit la discutia cu Ponta insotit de Radu Stroe si Daniel Chitoiu, fosti ministri din Guvernul USL.

In urma cu o saptamana, Ponta a declarat ca, imediat dupa adoptarea bugetului, va propune in cadrul coalitiei de guvernare o restructurare a Guvernului, "in asa fel incat si PLR sa fie reprezentat la nivel de ministri".

In cursul zilei de astazi, Ponta se va mai intalni cu Grupul minoritatilor nationale, cu reprezentantii Grupului parlamentar liberal si conservator si va participa la sedinta grupurilor reunite ale Partidului Social Democrat. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro