UPDATE. Directorul Operei Nationale, Razvan Dinca, in vizorul procurorilor

UPDATE: Opera Naţională Bucureşti (ONB) a transmis că, in urma percheziţiilor efectuate la sediul instituţiei, marţi dimineaţă, niciun angajat nu a fost reţinut şi nici chemat la audieri la sediul Parchetului de pe langă Judecătoria Sectorului 1, se arată intr-un comunicat remis Mediafax.

acum 109 luni (12 May 2015)

UPDATE: Opera Naţională Bucureşti (ONB) a transmis că, in urma percheziţiilor efectuate la sediul instituţiei, marţi dimineaţă, niciun angajat nu a fost reţinut şi nici chemat la audieri la sediul Parchetului de pe langă Judecătoria Sectorului 1, se arată intr-un comunicat remis Mediafax. In urma percheziției efectuate, la momentul transmiterii acestei informări de presă, niciun angajat al Operei Naționale București nu a fost reținut și nici chemat la sediul Parchetului de pe langă Judecătoria Sectorului 1 pentru alte audieri", se arată in comunicatul citat.

Citește și: Prima REACȚIE a Operei Naţionale, după perchezițiile de la sediul instituției

UPDATE: Directorul Operei Romane, Răzvan Dincă, a fost dus de anchetatori la Poliţia Sector 1, pentru audieri, conform unor surse judiciare, citate de Mediafax.

In acest dosar, Parchetul de pe langă Judecătoria Sectorului 1 face cercetări intr-un dosar in care există suspiciuni că mai mulţi funcţionari din cadrul Operei Naţionale din Bucureşti se fac vinovaţi de săvarşirea infracţiunilor de abuz in serviciu, fals in declaraţii şi conflict de interese.

In prezent, procurorii de la Parchetul de pe langă Judecătoria Sectorului 1 (PJS1) efectuează percheziții la mai multe adrese din Bucureşti, respectiv la sediul Operei Naţionale din Bucureşti şi la domiciliile unor funcţionari din cadrul instituţiei, potrivit unui comunicat de presă al PJS1.

Răzvan Dincă este directorul Operei Naţionale Bucureşti din decembrie 2012, cand a caştigat concursul de proiecte de management organizat de Ministerul Culturii. In august 2006, el a fost numit director general al Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" din Bucureşti, iar in 2007 a devenit director şi manager de proiect al Festivalului Internaţional de Artele Spectacolului Muzical "Viaţa e Frumoasă!". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro