UPDATE Cod rosu de viscol in doua judete. Codul portocaliu si cel galben, prelungite pana la ora 23.00. A2 si toate drumurile nationale din 3 judete, inchise

UPDATE Cod rosu de viscol in doua judete. Codul portocaliu si cel galben, prelungite pana la ora 23.00. A2 si toate drumurile nationale din 3 judete, inchise

UPDATE 22.00 Optsprezece localitati din judetul Constanta nu au in continuare apa potabila, din cauza ca nu sunt alimentate cu energie electrica, in urma avariilor aparute la reteaua de alimentare, motiv pentru care statiile de pompare ale Regiei de Apa nu pot functiona. UPDATE 21.30: Situatia drumurilor afectate de viscol, la ora 20.45: doua autostrazi si 46 de drumuri nationale sunt inchise Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, vineri, la ora 20.45, erau inchise doua autostrazi - A2 si A4 - si 46 de drumuri nationale, ca urmare a zapezii si a viscolului. UPDATE 15.15 Peste 90 de persoane, salvate de pe drumul Constanta - Valu lui Traian Peste 90 de persoane au fost salvate de pompierii constanteni, de pe drumul care leaga Constanta de Valu lui Traian, acestea fiind blocate timp de mai multe ore in autoturisme, autocare si microbuze ramase in zapada. Romania, paralizata de viscol si de ninsori: Interventie a celor de la ISU In Dobrogea, estul Munteniei, extremitatea de sud-vest a Olteniei si in cea mai mare parte a Moldovei va fi viscol, vantul va avea intensificari cu viteze de 50 - 70 de kilometri pe ora. Zboruri anulate UPDATE 14.30 Compania poloneza de transport aerian LOT a anulat cursele de pe ruta Bucuresti- Varsovia, din cauza conditiilor meteorologice, astfel ca numarul de curse anulate vineri de pe aeroportul Otopeni a ajuns la 19, a anuntat Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. "Din cauza conditiilor meteo deosebite (cod rosu de ninsori si viscol puternic) cu intensificari ale vantului cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundenta, zapada puternic viscolita si troienita, vizibilitate redusa spre zero, au fost afectate retelele electrice din raza de activitate a societatii E-Distributie Dobrogea", se arata intr/un comunicat transmis de Enel. UPDATE 09.00 Vaslui: Cioban gasit cu hipotermie pe marginea drumului Un cioban in varsta de 47 de ani a fost gasit in stare de hipotermie, in zapada, pe marginea drumului national DN 2F Vaslui - Bacau de catre soferul unui utilaj de deszapezire, dupa ce barbatul ar fi facut o criza de epilepsie.

acum 50 luni (6 Jan 2017)

UPDATE 22.00 Optsprezece localitati din judetul Constanta nu au in continuare apa potabila, din cauza ca nu sunt alimentate cu energie electrica, in urma avariilor aparute la reteaua de alimentare, motiv pentru care statiile de pompare ale Regiei de Apa nu pot functiona.

Potrivit unui comunicat al Regiei Autonome Judetene de Apa Constanta, in ultimele ore a fost reluata furnizarea apei potabile in cateva localitatii. Astfel, la ora 16.45 a fost remediata avaria la linia de tensiune ce alimenteaza sursele Pecineaga si Mosneni si s-a reluat furnizarea apei potabile in aceste localitati. In jurul orei 19.30, a revenit tensiunea si la statiile de pompare Chirnogeni, Topraisar si Biruinta si s-a reluat alimentarea cu apa catre abonati, iar la ora transmiterii acestei stiri au apa si abonatii din Cerchezu, Cascioarele, Viroaga si Magura.

In continuare, localitatile Tuzla si Eforie sunt alimentate prin cadere libera din rezervoarele statiilor de pompare.

La ora 20.00, nu aveau apa potabila locuitorii din Ostrov, Oituz, Osmancea, Tataru, Istria, Nuntasi, Dulcesti, Plopeni, General Scarisoreanu, Olteni, Movila Verde, Independenta, Furnica, Dumbraveni, Corbu, Nicolae Balcescu, Faclia si din zona de intrare in Mihail Kogalniceanu.

Zeci de localitati din judet si cateva cartiere ale Constantei au ramas, vineri, fara apa potabila din cauza viscolului.

UPDATE 21.30: Situatia drumurilor afectate de viscol, la ora 20.45: doua autostrazi si 46 de drumuri nationale sunt inchise

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, vineri, la ora 20.45, erau inchise doua autostrazi - A2 si A4 - si 46 de drumuri nationale, ca urmare a zapezii si a viscolului.

JUDETUL BUZAU: DN 2(E85) - cu exceptia sectorului Buzau - Spataru, unde exista restrictie de 7,5 tone;

Pe DN 4 Bucuresti - Oltenita circulatia a fost... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro