UPDATE Cod galben de vijelii si ploi torentiale in 24 de judete, valabil de luni seara si pana miercuri dimineata

UPDATE Cod galben de vijelii si ploi torentiale in 24 de judete, valabil de luni seara si pana miercuri dimineata

UPDATE Pana la ora 20.30, in Bucuresti si Ilfov s-au inregistrat 33 de copaci prabusiti, 8 elemente de constructie (tencuiala) cazute si 13 autoturisme avariate, a anuntat ISU Bucuresti Ilfov. UPDATE Unsprezece judete din cele mai multe regiuni ale tarii sunt, luni, sub Cod portocaliu de furtuni de scurta durata, meteorologii anuntand frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, grindina de dimensiuni medii si ploi ce vor cumula 35 - 40 de litri pe metru patrat.

acum 70 luni (24 Jul 2017)

UPDATE Pana la ora 20.30, in Bucuresti si Ilfov s-au inregistrat 33 de copaci prabusiti, 8 elemente de constructie (tencuiala) cazute si 13 autoturisme avariate, a anuntat ISU Bucuresti Ilfov.

UPDATE Pana la ora 19.00, au fost 18 copaci cazuti in Capitala, doua cazuri de caderi de tencuieli si un cablu cazut.

UPDATE "Urmare a instabilitatii atmosferice caracterizata de intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, pana la acest moment, in Bucuresti si in Judetul Ilfov, au fost inregistrate 11 situatii de urgenta: 8 copaci cazuti pe autoturisme sau carosabil;

UPDATE Unsprezece judete din cele mai multe regiuni ale tarii sunt, luni, sub Cod portocaliu de furtuni de scurta durata, meteorologii anuntand frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, grindina de dimensiuni medii si ploi ce vor cumula 35 - 40 de litri pe metru patrat.

De asemenea, sunt sub cod galben de furtuna judetele Ialomita, Calarasi, Ilfov, Teleorman, Constanta, Harghita si Alba.

Aici meteorologii anunta frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de mici dimensiuni si averse ce vor cumula local 25 - 30 de litri pe metru patrat.

UPDATE Peste 2.800 de pompieri cu 470 mijloace tehnice sunt pregatiti sa intervina in judetele ce se vor afla sub cod galben de furtuni, de luni seara pana miercuri dimineata. Cetatenii sunt sfatuiti sa se adaposteasca in locuinte sau alte spatii care le asigura protectia, sa deconecteze aparatura casnica si sa parcheze masinile departe de copaci, au anuntat reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU).

Potrivit meteorologilor, in toate zonele de munte, precum si in Banat, Crisana, Oltenia, Maramures, Transilvania, nord-vestul Moldovei si vestul Munteniei vor avea loc vijelii, frecvente descarcari electrice, ploi torentiale si caderi de gr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro