UPDATE Circulatie rutiera in conditii de ceata: sase judete sub avertizare de cod galben

UPDATE Circulatie rutiera in conditii de ceata: sase judete sub avertizare de cod galben

UPDATE ORA 9.00 Sase judete - Cluj, Bihor, Teleorman, Dolj, Constanta si Tulcea - se afla sambata dimineata sub avertizare cod galben de ceata emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. STIREA INITIALA: Potrivit Infotrafic, pe autostrada A3 Turda - Gilau si pe mai multe artere rutiere din judetele Bihor si Cluj se circula in conditii de ceata, iar soferii sunt avertizati sa reduca viteza, sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculele din fata, sa foloseasca luminile de intalnire ziua pe toate categoriile de drumuri si sa nu faca manevre riscante in trafic.

acum 36 luni (18 Nov 2017)

UPDATE ORA 9.00 Sase judete - Cluj, Bihor, Teleorman, Dolj, Constanta si Tulcea - se afla sambata dimineata sub avertizare cod galben de ceata emisa de Administratia Nationala de Meteorologie.

Pentru judetele Cluj, Bihor, Teleorman si Dolj avertizarea este in vigoare pana la ora 10.00, iar judetele Constanta si Tulcea sunt sub cod galben de ceata pana la ora 15.00, interval in care se va semnala ceata care determina reducerea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

In judetul Teleorman, sunt afectate localitatile Turnu Magurele, Zimnicea, Bragadiru, Bujoru, Ciuperceni, Contesti, Fantanele, Frumoasa, Islaz, Lisa, Lita, Lunca, Nasturelu, Piatra, Pietrosani, Seaca, Segarcea-Vale, Suhaia, Traian si Viisoara, in judetul Bihor ceata afecteaza localitatile Beius, Stei, Vascau, Capalna, Carpinet, Cristioru de Jos, Draganesti, Finis, Lazuri de Beius, Lunca, Pocola, Rieni, Tarcaia si Uileacu de Beius, iar in judetul Cluj sunt afectate localitatile Huedin, Capusu Mare si Izvoru Crisului.

STIREA INITIALA:

Potrivit Infotrafic, pe autostrada A3 Turda - Gilau si pe mai multe artere rutiere din judetele Bihor si Cluj se circula in conditii de ceata, iar soferii sunt avertizati sa reduca viteza, sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculele din fata, sa foloseasca luminile de intalnire ziua pe toate categoriile de drumuri si sa nu faca manevre riscante in trafic.

In judetul Teleorman, sunt afectate localitatile Turnu Magurele, Zimnicea, Bragadiru, Bujoru, Ciuperceni, Contesti, Fantanele, Frumoasa, Islaz, Lisa, Lita, Lunca, Nasturelu, Piatra, Pietrosani, Seaca, Segarcea-Vale, Suhaia, Traian si Viisoara, in judetul Bihor ceata afecteaza localitatile Beius, Stei, Vascau, Capalna, Carpinet, Cristioru de Jos, Draganesti, Finis, Lazuri de Beius, Lunca, Pocola, Rieni, Tarcaia si Uileacu de Beius, iar in judetul Cluj sunt afectate localitati... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro