UPDATE. Cine era tanarul care a provocat accidentul in care au murit sase oameni. Trei copii au ramas orfani de un parinte.Politia deschide dosar pentru omor din culpa

UPDATE 20.06: Politia Prahova a deschis dosar de cercetare penala pentru omor din culpa in urma accidentului de pe DN1 soldat cu decesul a sase persoane si provocat de un tanar de 28 de ani care a vrut sa se sinucida, conform Mediafax. Politistii de la Serviciul Rutier au efectuat timp de cateva ore cercetarea la locul accidentului, iar masinile implicate, care sunt distruse in totalitate, transformandu-se in mormane de fiare, vor fi supuse unor verificari tehnice pentru a se stabili inclusiv viteza cu care rulau, anchetatorii spunand ca viteza cu care conducea tanarul care a provocat accidentul era extrem de mare. Un barbat de 44 de ani, fiul acestuia de 11 ani, pe care il crestea singur, femeia cu care barbatul urma sa se casatoreasca si fiica acesteia, in varsta de 19 ani, precum si un al barbat, prieten al acestora, sunt victimele accidentului rutier. Conform datelor furnizate de Politia Prahova, in autoturismul BMW care circula regulamentar si care a fost izbit violent de masina barbatului se aflau un barbat din Campina, in varsta de 44 de ani, impreuna cu fiul sau in varsta de 12 ani, care locuiau in comuna Banesti, langa Campina.

acum 82 luni (29 Sep 2014)

UPDATE 20.06: Politia Prahova a deschis dosar de cercetare penala pentru omor din culpa in urma accidentului de pe DN1 soldat cu decesul a sase persoane si provocat de un tanar de 28 de ani care a vrut sa se sinucida, conform Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Prahova, Raluca Brezeanu, a fost deschis dosar de cercetare penala pentru omor din culpa in urma accidentului produs sambata seara, cand un tanar de 28 de ani a intrat cu masina pe contrasens, lovit violent un autoturism BMW in care se aflau cinci oameni.

Politistii de la Serviciul Rutier au efectuat timp de cateva ore cercetarea la locul accidentului, iar masinile implicate, care sunt distruse in totalitate, transformandu-se in mormane de fiare, vor fi supuse unor verificari tehnice pentru a se stabili inclusiv viteza cu care rulau, anchetatorii spunand ca viteza cu care conducea tanarul care a provocat accidentul era extrem de mare.

Conform surselor citate, cazul urmeaza sa fie preluat de un procuror, iar anchetatorii asteapta acum rezultatele necropsiei, care vor arata inclusiv daca George Dumitru, tanarul care a provocat accidentul, consumase alcool sau droguri inainte de a urca la volan. Un barbat de 44 de ani, fiul acestuia de 11 ani, pe care il crestea singur, femeia cu care barbatul urma sa se casatoreasca si fiica acesteia, in varsta de 19 ani, precum si un al barbat, prieten al acestora, sunt victimele accidentului rutier.

In autovehiculul BMW X3 care se indrepta spre Campina si care a fost izbit violent de masina intrata pe contrasens, condusa de George Dumitru, se aflau doi copii cu parintii lor si un prieten de familie al acestora. Duminica dimineata, sotia lui Salvatore Gherghelas, Mina, a postat pe contul sau de Facebook o fotografie cu ea si sotul sau, facuta la mare.

Robert Gherghelas era in masina cu prietenul sau, Florin Cioroba, in varsta de 44 de ani, si cu fiul cel mic al acestuia, Eduard, in varsta de 11 ani.

Ciorob... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro