UPDATE Buzau: Tanarul care si-a injunghiat unchiul si matusa a fost prins

UPDATE Buzau: Tanarul care si-a injunghiat unchiul si matusa a fost prins

UPDATE 22.00 Tanarul de 22 de ani care si-a batut unchiul si matusa si apoi l-a injunghiat mortal pe barbat a fost prins. Vecinii spun despre el ca se drogheaza de multi ani si isi procura substantele periculoase cu banii de mancare trimisi de mama stabilita la Bucuresti.

acum 76 luni (11 Feb 2018)

UPDATE 22.00 Tanarul de 22 de ani care si-a batut unchiul si matusa si apoi l-a injunghiat mortal pe barbat a fost prins. Tanarul de 22 de ani, care ar consuma etnobotanice, a avut un conflict spontan cu cei doi soti in casa acestora, din municipiul Buzau. La un moment dat, tanarul a luat un cutit si i-a injunghiat pe cei doi, dupa care a plecat de acasa. Barbatul, in varsta de 55 de ani, a fost gasit in stop cardio-respirator si nu a mai putut fi salvat desi s-au facut manevre de resuscitare la locul faptei. In schimb, femeia, de 53 de ani, a fost transportata la spital si este in stare stabila. Vecinii spun despre el ca se drogheaza de multi ani si isi procura substantele periculoase cu banii de mancare trimisi de mama stabilita la Bucuresti. In jurul orei 20.00, individul a fost prins de un echipaj de jandarmi in zona Conacul Trandafirilor din Parcul Crang. El a fost incatusat si dat in custodia politistilor, fiind dus la sediul IPJ Buzau pentru a fi audiat. Din primele date, tanarul, intors din oras, ar fi cerut sa i se dea mancare, iar pentru ca nu ar fi primit imediat a pornit scandalul.

Femeia, lovita si ea, ar fi reusit sa scape de furia nepotului sau si sa se refugieze la vecini. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro