UPDATE Avram Iancu a ajuns la Sulina. In 89 de zile a inotat 2.860 de kilometri

UPDATE Avram Iancu a ajuns la Sulina. In 89 de zile a inotat 2.860 de kilometri

UPDATE ora 16.45 Avram Iancu a ajuns la Sulina dupa 89 de zile fiind primit cu aplauze de multimea care il astepta la mal. Incarcat cu astfel de energii, am putut sa ajung la Crisan, unde am fost din nou , de aceasta data, de Adrian...caruia ii multumim pentru ajutor", a postat pe pagina lui de Facebook, Avram Iancu.

acum 78 luni (16 Sep 2017)

UPDATE ora 16.45 Avram Iancu a ajuns la Sulina dupa 89 de zile fiind primit cu aplauze de multimea care il astepta la mal. Este prima persoana care inoata pe toata lunginea Dunarii, de la izvoare pana la varsare, fara niciun echipament de protectie. Am plecat de la intrarea in canal, de la mila 34 si am ajuns la Crisan, dincolo de mila 14. Incarcat cu astfel de energii, am putut sa ajung la Crisan, unde am fost din nou , de aceasta data, de Adrian...caruia ii multumim pentru ajutor", a postat pe pagina lui de Facebook, Avram Iancu.

Inainte a parcurge ultimii 25 de kilometri pana la destinatia finala Sulina, inotatorul a transmis un mesaj celor care il urmaresc: "este ultima zi, este atacul final asupra tintei pe care mi-am propus-o. Inot de 89 de zile. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si sunt convins ca veti fi si pe acesti ultimi 25 de kilometri".

In aceasta dupa-amiaza, Avram Iancu este asteptat sa ajunga la Sulina, dupa 89 de zile de inot in Dunare.

Avram Iancu are 41 de ani si pe 20 iunie a inceput sa inoate in Dunare, plecand de la izvorul acesteia catre Sulina, locul unde aceasta se varsa in mare, in total 2.860 de kilometri. Barbatul din Petrosani este primul om din lume care incearca sa parcurga aceasta distanta fara a avea niciun costum de protectie.

In palmaresul sau, Avram Iancu numara si performanta de a fi singurul roman care a traversat inot Canalul Manecii doar cu slip si casca (august 2016). Mai are 100 de kilometri pana la final

VIDEO Romanul Avram Iancu in fata performantei uimitoare. A ajuns la finalul cursei de aproape 3.000 de kilometri de inot pe Dunare ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro