UPDATE. Autopsia fotbalistului Ekeng, finalizata. La ce concluzie a ajuns legistul

Sambătă, secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat a declarat in exclusivitate pentru "Romania Liberă" că există proceduri clare de intervenţie a echipajelor de prim ajutor la competiţiile sportive şi ISU nu are prerogative să ingrădească in nici un fel accesul echipajelor de la ambulanţă in zona terenurilor sportive: "In nici un caz nu există o astfel de reglementare, iar ambulanţa este in interior şi nimeni nu o blochează. Citește și: Precizările Dinamo, după moartea lui Patrick Ekeng Clubul de fotbal Dinamo a precizat, sambătă, intr-un comunicat de presă postat pe contul oficial de Facebook, că a asigurat la meciul cu FC Viitorul, in care fotbalistul Patrick Ekeng s-a prăbuşit inconştient pe teren, prezenţa a trei ambulanţe, cu una mai mult decat prevăd regulamentele in vigoare.

acum 43 luni (9 May 2016)

(...) Această hipertrofie predispune la tulburări de ritm și stop cardiac. Dacă nu era nevoie de ele nu le prelevam (n.r. Avem nevoie și de aceste rezultate", a explicat medicul.

Vor fi făcute alte teste in regim de urgenţă, inclusiv examen toxicologic.

"In cursul acestei zile a fost efectuată necropsia medico-legală de către specialişti din cadrul I.N.M.L. "Mina Minovici" Bucureşti, concluziile acestei activităţi urmand a fi formulate după finalizarea analizelor de laborator", a transmis Parchetul Capitalei. Anchetatorii au ridicat defibrilatorul din autoutilitara trimisă la Dinamo

Totodată, in cauză au fost ridicate documente şi aparatură medicală de la serviciul de ambulanţă privat care a asigurat asistenţa de specialitate la evenimentul sportiv.

-------

Anchetatorii au solicitat autospia in cazul lui Patrick Ekeng.

Procurorii Parchetului de pe langă Tribunalul București au dispus o autopsie a lui Patrick Ekeng, care va fi efectuată la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici", luni. De asemenea, ei au solicitat inregistrări video ale meciului de fotbal, precum și alte inregistrări ale unor camere de supraveghere instalate in zona incidentului. Primele măsuri ale oamenilor legii

Sora lui Patrick spune intr-un interviu dat pentru BBC că i-ar fi spus unui priten că se simțea obosit și nu mai știa dacă mai poate juca.

Iar Nana Falemi, fostul jucător de origine cameruneză, trage un semnal de alarmă asupra medicaţiei din Liga 1. Falemi mai spune că este dezamăgit de faptul că autospia dinamovistului se face abia luni, deoarece in aceste condiții ar fi șanse mici să se mai găsească o eventuală substanţă in corpul lui Ekeng, notează Digisport.

Sambătă, secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat a declarat in exclusivitate pentru "Romania Liberă" că există proceduri clare de intervenţie a echipajelo... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro