UPDATE Accident rutier grav in Olt. Patru oameni au murit in urma impactului devastator intre un TIR si doua autoturisme

UPDATE Accident rutier grav in Olt. Patru oameni au murit in urma impactului devastator intre un TIR si doua autoturisme

UPDATE ora 17,10 - Si soferul autoturismului SEAT, aflat in stare grava la spitalul din Slatina, a decedat in urma cu putin timp, a transmis purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Olt, medicul Marian Furtuna. Reamintim ca accidentul s-a produs din cauza exploziei unei anvelope, soferul unui tir care se deplasa pe directia Slatina - Craiova pierzand controlul asupra directiei de mers si patrunzand pe contrasens, unde a lovit frontal doua autoturisme, un Seat in care se aflau, au stabilit politistii la incheierea cercetarilor, doua persoane, soferul in varsta de 62 ani, din Craiova, pierzandu-si viata, in timp ce pasagerul a scapat fara rani, si un Ford, in care se afla o familie din Craiova - doi adulti si doi copii, toti decedati.

acum 57 luni (24 Apr 2017)

UPDATE ora 17,10 - Si soferul autoturismului SEAT, aflat in stare grava la spitalul din Slatina, a decedat in urma cu putin timp, a transmis purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Olt, medicul Marian Furtuna. In cealalta masina se aflau patru persoane, mama, 31 ani, tata, 37 ani si cei doi copii, de 3 si 7 ani. Parintii au decedat la fata locului, in timp ce copiii, preluati in stop cardio-respirator, au fost resuscitati zeci de minute, fara rezultat, decesul fiind declarat la UPU Slatina.

Reamintim ca accidentul s-a produs din cauza exploziei unei anvelope, soferul unui tir care se deplasa pe directia Slatina - Craiova pierzand controlul asupra directiei de mers si patrunzand pe contrasens, unde a lovit frontal doua autoturisme, un Seat in care se aflau, au stabilit politistii la incheierea cercetarilor, doua persoane, soferul in varsta de 62 ani, din Craiova, pierzandu-si viata, in timp ce pasagerul a scapat fara rani, si un Ford, in care se afla o familie din Craiova - doi adulti si doi copii, toti decedati.

UPDATE ora 16.35 La Spitalul Judetean de Urgenta Slatina a ajuns in cele din urma si soferul TIR-ului implicat in cumplitul accident petrecut pe E 574, la km 33, in judetul Olt, un barbat de 31 ani, din Gura Sutii, judetul Dambovita. "Noi, intr-adevar, am declansat planul galben, am chemat de acasa oameni si pe Terapie Intensiva, si oameni care sa intre in sala, insa, din pacate, dezdodamantul a fost cel pe care il stim.

UPDATE 16.05 Surse din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Slatina spun ca si cei doi copii transportati in stop cardio-respirator ar fi decedat. La SJU Slatina s-a declansat codul alb de interventie, fiind chemat personal suplimentar de acasa.

Directorul medical al SJU Slatina, medicul Catalin Patru, a confirmat decesul celor doi copii, o fetita si un baiat, cu varste intre 3-5 ani, precizand ca un alt barbat este in stare deoseb... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro