UPDATE Accident grav pe DN 19 A. Un copil de un an si 4 luni a murit pe loc. La scurta vreme a decedat si tatal. Mama, care e insarcinata, e in stare grava

UPDATE Accident grav pe DN 19 A. Un copil de un an si 4 luni a murit pe loc. La scurta vreme a decedat si tatal. Mama, care e insarcinata, e in stare grava

UPDATE 20 Mai - Bilantul victimelor a ajuns la patru UPDATE 20.35 Inca una dintre persoanele ranite in accidentul produs, vineri, pe drumul national 19 A, in judetul Satu Mare, a murit la spital, fiind vorba despre un barbat de 29 de ani, tatal copilului de un an si patru luni care a decedat la locul accidentului, nemaiputand fi resuscitat.

acum 81 luni (19 May 2017)

UPDATE 20 Mai - Bilantul victimelor a ajuns la patru

UPDATE 20.35 Inca una dintre persoanele ranite in accidentul produs, vineri, pe drumul national 19 A, in judetul Satu Mare, a murit la spital, fiind vorba despre un barbat de 29 de ani, tatal copilului de un an si patru luni care a decedat la locul accidentului, nemaiputand fi resuscitat.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, vineri, de catre reprezentantii Politiei Judetene Satu Mare inca o persoana dintre cele ranite in accidentul produs la Ratesti a murit la spital. Este vorba despre un barbat de 29 de ani, tatal copilului de un an si patru luni care a decedat anterior la locul accidentului, neputand fi resuscitat.

Politistii precizeaza ca la spital se mai afla o femeie de 29 de ani, mama minorului decedat, care este in stare grava.

Potrivit sursei citate, unul dintre autoturisme a fost condus de catre un barbat de 53 de ani, din Ratesti, care, in urma impactului, cu toate eforturile depuse de echipajele SMURD, a decedat.

Al doilea autoturism era condus de catre un tanar de 29 de ani din comuna Hida, judetul Salaj, care era insotit de o femeie de 29 de ani impreuna cu un copil de un an si patru luni.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Satu Mare, inspectorul Raducu Silaghi, a declarat, vineri, pentru News.ro, ca adultul si copilul care erau resuscitati in urma accdentului produs pe drumul national 19 A au murit.

Manevrele de resuscitare nu au dat roade, iar medicii nu au mai putut face decat sa declare decesul.

Potrivit acestuia, traficul in zona localitatii Ratesti este complet blocat in continuare, dar se estimeaza ca va fi reluat in aproximativ o jumatate de ora. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro