Unul dintre regizorii "Game of Thrones" a confirmat cea mai asteptata scena

Unul dintre regizorii

Ultimul episod din sezonul 7 "Game of Thrones" este intitulat "The Dragon and The Wolf" si va fi cel mai lung din acest sezon, cu o durata de 78 de minute. "The Dragon and The Wolf" fie face trimitere doar la Jon Snow, tinand cont de statutul lui atat ca Targaryen, cat si ca Stark, fie este o referinta la relatia dintre Lyanna Stark si Rhaegar Targaryen, adevaratii parinti ai lui Jon Snow.

acum 29 luni (25 Aug 2017)

Ultimul episod din sezonul 7 "Game of Thrones" este intitulat "The Dragon and The Wolf" si va fi cel mai lung din acest sezon, cu o durata de 78 de minute.

Titlul lasa loc de interpretari, insa un lucru este aproape sigur: se va confirma ceea ce noi, fanii, stim de ceva vreme si anume adevarata origine a lui Jon Snow.

"The Dragon and The Wolf" fie face trimitere doar la Jon Snow, tinand cont de statutul lui atat ca Targaryen, cat si ca Stark, fie este o referinta la relatia dintre Lyanna Stark si Rhaegar Targaryen, adevaratii parinti ai lui Jon Snow.

Insa, cea mai asteptata scena este cea de dragoste dintre Daenerys Targaryen si Jon Snow. Chiar daca se presupune (si e aproape sigur) ca cele doua personaje sunt rude, Dany fiindu-i matusa lui Snow, fanii serialului se intrec in teorii si asteapta cu nerabdare "incestul anului".

Potrivit regizorului celui de-al saselea episod al sezonului 7, Alan Taylor, scena de sex chiar va avea loc, spre bucuria fanilor, insa nu a precizat daca se va intampla in ultimul episod sau abia in ultimul sezon. Asa ca toti stim ca scena va veni la un moment dat si ma bucur ca am fost acolo cand au facut acest pas urias pentru ei", a declarat Alan Taylor pentru Daily Beast.

Fanii sunt atat de entuziasti cu privire la aceasta scena incat au viralizat o fotografie mai veche in care actorii Emilia Clarke si Kit Harington se saruta.

"Exista doar un razboi care conteaza cu adevarat, iar el e aici"

De asemenea, trailerul celui mai asteptat episod al seriei dezvaluie intalnirea dintre Jon Snow si Cersei Lannister, ce are loc la Dragonpit/Adapostul Dragonilor din King's Landing/Debarcaderul Regelui.

Filmarile pentru sezonul cu numarul opt, cel care va incheia definitiv seria "Game of Thrones", vor incepe in toamna, iar daca totul merge conform planurilor, va fi ga... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro