Unul dintre oamenii ajunsi pe Luna crede ca Vatican ascunde informatii despre extraterestri

Unul dintre oamenii ajunsi pe Luna crede ca Vatican ascunde informatii despre extraterestri

Edgar Mitchell, membru al misiunii Apollo 14 si al saselea om care a ajuns pe Luna, i-a trimis lui John Podesta, presedintele de campanie al lui Hillary Clinton, mai multe mailuri despre existenta extraterestrilor.

acum 45 luni (14 Oct 2016)

Edgar Mitchell, membru al misiunii Apollo 14 si al saselea om care a ajuns pe Luna, i-a trimis lui John Podesta, presedintele de campanie al lui Hillary Clinton, mai multe mailuri despre existenta extraterestrilor. Unul cel putin curios dateaza din ianuarie 2015 si, prin intermediul sau, s-a descoperit ca Mitchell si Podesta ar fi vrut sa aiba o intalnire in care sa discute despre un potential razboi spatial.

Intr-un alt mail trimis in august, Mitchell l-a avertizat pe Podesta, actual presedinte al campaniei electorale a lui Hillary Clinton si fost consilier al lui Obama, ca formele de inteligenta extraterestra "nu vor tolera nicio forma de violenta militara pe Pamant sau in spatiu".

In acelasi mail, Mitchell, care a lucrat in cadrul Tratatului pentru Prevenirea Plasarii Armelor in Spatiul Cosmic, a scris: "Suntem in mod clar foarte aproape de un razboi in spatiu. O alta parte socanta e cea in care Mitchell a insinuat ca Papa stie despre inteligenta extraterestra: "Colegul meu catolic, Terri Mansfield, ne va aduce la zi cu gradul de constientizare a inteligentei extraterestre a Vaticanului". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro