Unul dintre minerii blocati in subteran la Lupeni a fost fundas la Jiul Petrosani

Unul dintre minerii blocati in mina Lupeni este fostul fundas de la Jiul Petrosani, Minerul Lupeni si CS Vulcan Raul Cismasiu. Si-a intretinut pasiunea pana aproape de 40 de ani si, ca multi din aceste locuri, a ales sa munceasca in mina", a spus pentru ProSport un fost coleg care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

acum 43 luni (6 Oct 2017)

Unul dintre minerii blocati in mina Lupeni este fostul fundas de la Jiul Petrosani, Minerul Lupeni si CS Vulcan Raul Cismasiu.

In varsta de 39 de ani, Cismasiu e legitimat in prezent la Hercules Lupeni, formatie care evolueaza in Liga a IV-a Hunedoara, informeaza Pro Sport. Si-a intretinut pasiunea pana aproape de 40 de ani si, ca multi din aceste locuri, a ales sa munceasca in mina", a spus pentru ProSport un fost coleg care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Trei mineri au fost prinsi sub pamant, dupa ce o galerie din mina Lupeni s-a surpat, alti opt angajati reusind sa iasa la timp. Accidentul a avut loc joi dupa-amiaza, iar potrivit primelor informatii surparea s-a produs pe o lungime de 10 metri. In zona au fost trimise si doua elicoptere SMURD, iar mai multi salvatori minieri au intervenit pentru scoaterea victimelor de sub pamant.

Doi mineri au fost scosi din subteran, dupa 12 ore, constienti. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro