UNPR vrea comisie speciala in Parlament despre vanzarea terenurilor agricole catre straini

UNPR vrea comisie speciala in Parlament despre vanzarea terenurilor agricole catre straini

Astazi sunt intre 400 si 500 de mii de romani care traiesc doar cu 350 de lei pe luna, iar acest lucru nu este nici normal si nici uman", a explicat presedintele UNPR.

acum 76 luni (21 May 2016)

UNPR va strange semnaturi pentru constituirea unei comisii speciale la nivelul Parlamentului, care sa inventarieze problemele si sa gaseasca solutiile pentru stoparea vanzarii terenurilor agricole catre straini.

"De saptamana viitoare vom strange semnaturile necesare si intr-o prima etapa vom cere situatia la zi a terenurilor. Vom face apoi un inventar al cauzelor si problemelor ce genereaza aceasta stare de fapt si apoi vom pregati masuri precise pentru a stopa instrainarea unei resurse nationale vitale", a declarat liderul UNPR Valeriu Steriu, potrivit unui comunicat de presa.

"Aceste pensii au fost stabilite in 2009, practic tot de UNPR, prin Marian Sarbu. Prin proiectul pe care UNPR il propune, vrem sa ajungem la nivelul de 500 de lei pentru pensia de agricultor. Este o reparatie necesara pentru acesti oameni care au muncit 30-40 de ani in agricultura. Astazi sunt intre 400 si 500 de mii de romani care traiesc doar cu 350 de lei pe luna, iar acest lucru nu este nici normal si nici uman", a explicat presedintele UNPR. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro