Universitatea Ecologica, in atentia CSM dupa ce a anuntat ca organizeaza studii pentru grefieri

Universitatea Ecologica, in atentia CSM dupa ce a anuntat ca organizeaza studii pentru grefieri

O a doua modalitate de recrutare a grefierilor, subsidiara, in cazul in care activitatea instantelor sau parchetelor nu se poate desfasura in conditii normale din cauza numarului mare de posturi vacante, este prin concurs, care se desfasoara la nivelul curtilor de apel, a parchetelor de pe langa curtile de apel, Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Directiei Nationale Anticoruptie", potrivit Regulamentului aprobat de Consiliul Superior al Magistraturii, potrivit mediafax.ro.

acum 69 luni (18 Sep 2014)

In acest context, reprezentantii Consiliului Superior al Magistraturii anunta ca modalitatile de recrutare si formare a grefierilor sunt prevazute de Legea numarul 567/2004 privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor de pe langa acestea si al personalului care functioneaza in cadrul Institutului National de Expertize Criminalistice.

"Astfel, recrutarea grefierilor se face, de regula, prin Scoala Nationala de Grefieri, concursul de admitere in aceasta institutie organizandu-se anual, la nivel national, de catre Scoala Nationala de Grefieri, sub coordonarea Consiliului Superior al Magistraturii. O a doua modalitate de recrutare a grefierilor, subsidiara, in cazul in care activitatea instantelor sau parchetelor nu se poate desfasura in conditii normale din cauza numarului mare de posturi vacante, este prin concurs, care se desfasoara la nivelul curtilor de apel, a parchetelor de pe langa curtile de apel, Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Directiei Nationale Anticoruptie", potrivit Regulamentului aprobat de Consiliul Superior al Magistraturii, potrivit mediafax.ro. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro