Uniunea Editorilor: "Ministrul Educatiei renunta la manuale noi pentru anul viitor". Pricopie: "Editorii nu mai pot baga mana in buzunarele parintilor"

Uniunea Editorilor:

Este foarte usor pentru unii editori sa se ascunda in spatele unor comunicate de presa si sa lanseze din cand in cand informatii si acuzatii false, dar ma intreb cati dintre acesti profitori, care nu au facut decat sa se imbogateasca pe spatele elevilor si al parintilor, au curajul sa se uite in ochii celor pe care i-au secatuit de bani, prin intermediul a tot felul de culegeri si materiale didactice auxiliare", a declarat ministrul Educatiei intr-un comunicat de presa, raspuns la afirmatiile Uniunii Editorilor.

acum 108 luni (8 Dec 2014)

Procesul de revizuire si modernizare a programelor scolare si a manualelor continua si va fi dus pana la capat, deoarece este fundamental pentru dezvoltarea si cresterea performantei in sistemul educational romanesc. Este foarte usor pentru unii editori sa se ascunda in spatele unor comunicate de presa si sa lanseze din cand in cand informatii si acuzatii false, dar ma intreb cati dintre acesti profitori, care nu au facut decat sa se imbogateasca pe spatele elevilor si al parintilor, au curajul sa se uite in ochii celor pe care i-au secatuit de bani, prin intermediul a tot felul de culegeri si materiale didactice auxiliare", a declarat ministrul Educatiei intr-un comunicat de presa, raspuns la afirmatiile Uniunii Editorilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro