Ungurii jubileaza inainte de meciul cu Romania: "Problemele lor fac sa creasca sansele noastre la Bucuresti!"

Ungurii jubileaza inainte de meciul cu Romania:

Victor Piturca are mari batai de cap inainte de partida cu Ungaria, din 11 octombrie. Romania-Ungaria se va juca pe 11 octombrie, pe Arena Nationala, meciul urmand sa fie transmis in direct de TVR 1 de la ora 19.00.

acum 84 luni (1 Oct 2014)

Victor Piturca are mari batai de cap inainte de partida cu Ungaria, din 11 octombrie. Selectionerul Romaniei nu poate conta pe Gabi Tamas, accidentat, pe Marica, suspendat, in vreme ce alti jucatori convocati de principiu nu au meciuri in picioare. Este vorba de internationalii Rat si Goian, care evolueaza in Grecia, acolo unde etapa programata weekendul viitor nu se va disputa din cauza unei decizii a guvernului grec, care a suspendat campionatul ca urmare a decesului unui suporter elen.

Pe lista jucatorilor fara meciuri in picioare se adauga si Florin Gardos, Vlad Chiriches, Costel Pantilimon si Ciprian Tatarusanu,

Problemele cu care se confrunta Romania au fost surprinse de maghiari. Jurnalistii de la Nemzetisport scriu ca jucatorii romani vor veni la lot "fara sa fi evoluat la echipele de club". Problemele din apararea lor fac sa creasca sansele noastre la Bucuresti", scriu ziaristii maghiari, citati de Gazeta Sporturilor.

Romania-Ungaria se va juca pe 11 octombrie, pe Arena Nationala, meciul urmand sa fie transmis in direct de TVR 1 de la ora 19.00. Romania a castigat primul meci din grupa F, 1-0 cu Grecia, in vreme ce Ungaria a pierdut cu 1-2, acasa, meciul cu Irlanda de Nord. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro