Ungureanu, despre comisarul european: Romania putea solicita portofoliul Justitiei

Ungureanu, despre comisarul european: Romania putea solicita portofoliul Justitiei

Portofoliul pe Justitie mai ales asumat de noi ar fi fost proba suplimentara a faptului ca Romania paseste bine, ca sa nu va mai spun ce insemna sa ai portofoliul pe Justitie si in acelasi timp sa faci pasi inainte in chestiunea desfiintarii MCV asupra noastra", a mai spus Mihai Razvan Ungureanu.

acum 69 luni (5 Sep 2014)

"Ar trebui dezbatut felul in care am ajuns sa avem un comisar european pe un portofoliu lipsit de incarcatura. Sunt convins ca disputa continua dintre presedinte si premier ne face un cumplit rau, inclusiv pe chestiunea aceasta, pentru ca au fost doua forte politice reprezentative care au tras in directii opuse si am ajuns intr-o situatie cel putin penibila.

Fostul ministru de Externe a precizat ca, daca nu avea sanse pentru un portofoliu de care sa fie legate fondurile europene, atunci Romania avea sansa unui domeniu "cu incarcatura politica semnificativa."

"Unul dintre portofoliile puternice la care puteam aspira este portofoliul pe justitie si cred ca aveam toate motivele sa cerem portofoliul pe Justitie. Portofoliul pe Justitie mai ales asumat de noi ar fi fost proba suplimentara a faptului ca Romania paseste bine, ca sa nu va mai spun ce insemna sa ai portofoliul pe Justitie si in acelasi timp sa faci pasi inainte in chestiunea desfiintarii MCV asupra noastra", a mai spus Mihai Razvan Ungureanu. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro