Ungaria a finalizat constructia gardului de sarma ghimpata de la frontiera cu Serbia

Ungaria a finalizat constructia gardului de sarma ghimpata de la frontiera cu Serbia

Ungaria a finalizat gardul de sarma de la frontiera cu Serbia Conform proiectului, trecerea ilegala a frontierei se pedepseste cu trei ani de inchisoare, iar avarierea gardului cu cinci ani de detentie.

acum 51 luni (30 Aug 2015)

Aceasta etapa, inceputa la 13 iulie, s-a incheiat cu doua zile inainte de termenul prevazut pentru 31 august, a precizat ministerul, adaugand ca un alt gard va fi construit acum in spatele celui din sarma ghimpata. Cel de-al doilea gard, inalt de patru metri, este construit de armata ungara si ar urma sa fie finalizat pana la sfarsitul lui octombrie, potrivit ministerului, citat de Deutsche Welle in pagina online. Guvernul de dreapta condus de Viktor Orban a anuntat in iunie ca va construi gardul din cauza numarului tot mai mare de refugiati si imigranti din Africa si Orientul Mijlociu care vor sa intre in tara. Guvernul Orban a pregatit de asemenea un proiect de lege, care ar putea fi aprobat de Parlament saptamana viitoare, ce prevede pedepse dure pentru persoanele care traverseaza aceasta bariera.

Ungaria a finalizat gardul de sarma de la frontiera cu Serbia Conform proiectului, trecerea ilegala a frontierei se pedepseste cu trei ani de inchisoare, iar avarierea gardului cu cinci ani de detentie. Aproximativ 10.000 de imigranti au traversat frontiera din Serbia in Ungaria numai saptamana aceasta, desi granita este pazita de 1.000 de politisti de frontiera. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro