Unde va fi incinerat fostul general Stanculescu

Unde va fi incinerat fostul general Stanculescu

Ca urmare a pedepsei adiacente condamnarii la 15 ani de inchisoare, cea a degradarii, fostul general nu va avea parte de onoruri militare "Indiferent de controversele pe care le-a starnit activitatea sa, in decembrie 1989, in calitatea de adjunct al Ministrului Apararii Nationale, a contribuit la succesul Revolutiei Romane si apoi la structurarea noilor institutii ale statului roman.

acum 92 luni (21 Jun 2016)

Fostul general Victor Atanasie va fi incinerat, maine, 22 iunie, la ora 11.00, la Crematoriul Uman "Vitan-Barzesti" din Capitala.

Condamnat la 15 ani de imchisoare in dosarul "Revolutiei de la Timisoara" - din care a ispasit efectiv o treime - Victor Atanasie Stanculescu a fost degradat militar prin aceeasi decizie, astfel ca nu va avea parte de onoruri militare.

Fostul presedinte Ion Iliescu a transmis, ieri, condoleante familiei lui Victor Atanasie Stanculescu, afirmand ca acesta "a contribuit la iesirea din totalitarism si revenirea la democratie".

Ca urmare a pedepsei adiacente condamnarii la 15 ani de inchisoare, cea a degradarii, fostul general nu va avea parte de onoruri militare

"Indiferent de controversele pe care le-a starnit activitatea sa, in decembrie 1989, in calitatea de adjunct al Ministrului Apararii Nationale, a contribuit la succesul Revolutiei Romane si apoi la structurarea noilor institutii ale statului roman. Citeste si:

+Basescu si Iliescu s-au distrat de minune in curte la

+Rezultate ALEGERI LOCALE 2016 Timisoara. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro