Unde va fi dezvoltat primul proiect rezidential de tipul "vertical village" din Romania. Va include o padure pe verticala

Unde va fi dezvoltat primul proiect rezidential de tipul

In plus, membrii comunitatii Vox Vertical Village vor beneficia de o serie intreaga de facilitati: un atrium generos care va creste interactiunea din cadrul comunitatii, o piscina exterioara, o zona de receptie, cinema si o sala de fitness complet echipata. Vox Vertical Village este dezvoltat in imediata apropiere a Vox Technology Park, dezvoltat de asemenea de catre Werk Property Group in urma unei investitii de 30 de milioane de euro.

acum 58 luni (22 Mar 2018)

Proiectul a fost conceput astfel incat fiecare locuinta sa reprezinte o casa in sine, cu terase cu suprafete foarte generoase, asemanatoare unor gradini, si spatii comune ample pe fiecare nivel, cu un grad ridicat de iluminare naturala si o multitudine de plante, toate acestea avand rolul de a facilita interactiunea intre membrii comunitatii. In plus, membrii comunitatii Vox Vertical Village vor beneficia de o serie intreaga de facilitati: un atrium generos care va creste interactiunea din cadrul comunitatii, o piscina exterioara, o zona de receptie, cinema si o sala de fitness complet echipata.

Vox Vertical Village va reuni locuinte cu doua, trei si penthouse-uri cu patru camere, fiecare fiind prevazuta cu o terasa generoasa cu o suprafata de minimum 57 de metri patrati utili, suprafata totala a teraselor locuintelor din cadrul proiectului ajungand astfel la 7.000 de metri patrati. Proiectul va dispune de o parcare subterana si supraterana compusa dintr-un total de 138 de locuri de parcare - 94 in subteran si 44 la nivelul solului.

Vox Vertical Village este dezvoltat in imediata apropiere a Vox Technology Park, dezvoltat de asemenea de catre Werk Property Group in urma unei investitii de 30 de milioane de euro. Proiectul de birouri dispune de o suprafata inchiriabila de 26.600 de metri patrati.

"Intreaga zona in care sunt dezvoltate cele doua proiecte imobiliare reprezinta un nou pol de dezvoltare imobiliara al orasului, cu un acces facil catre diferite puncte de interes si la o distanta de doar 6 minute de centrul orasului.

Aditional celor doua proiecte, Werk Property Group va construi Vox Green Parking, o parcare supraterana cu 400 de locuri, care va duce la cresterea gradului general de accesibilitate al zonei.

Werk Property Group este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori din zona de vest a tarii, fiind activ deja de mai multi ani pe segmentul rezidential, cu un istoric solid de proiecte dezvoltate, print... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro