Unde putem schia in acest weekend. Cele mai multe partii deschise sunt in Poiana Brasov

Unde putem schia in acest weekend. Cele mai multe partii deschise sunt in Poiana Brasov

In Poiana Brasov, in acest weekend se poate schia pe urmatoarele partii: Drumul Rosu (5,8 kilometri) si variantele sale, de 2,95 kilometri lungime, pe partia Lupului partea superioara (2,62 kilometri) si Kanzel (0,80 kilometri)- toate considerate dificile, pe partiile Sulinar (2,82 kilometri) si variantele sale (1,70 kilometri), de dificultate medie, pe Bradul (0,50 kilometri) si Stadion (0,10 kilometri), de dificultate usoara. Sase puncte costa 30 de lei pentru adulti si 15 lei petnru copii, insa costul pentru fiecare punct scade semnificativ daca sunt achizitionate pachete cu mai multe puncte De exemplu, o cartela de 30 de puncte costa 100 de lei pentru adulti si 55 de lei pentru copii.

acum 29 luni (29 Dec 2016)

In Poiana Brasov, in acest weekend se poate schia pe urmatoarele partii: Drumul Rosu (5,8 kilometri) si variantele sale, de 2,95 kilometri lungime, pe partia Lupului partea superioara (2,62 kilometri) si Kanzel (0,80 kilometri)- toate considerate dificile, pe partiile Sulinar (2,82 kilometri) si variantele sale (1,70 kilometri), de dificultate medie, pe Bradul (0,50 kilometri) si Stadion (0,10 kilometri), de dificultate usoara.

Au fost puse in functiune si instalatiile pe cablu dedicate sezonului de iarna: telegondola, telescaun Ruia si teleschiurile Bradul si Stadionului. Stratul de zapada este 100 de cm in partea superioara a Masivului Postavaru si 40-60 de cm in partea inferioara.

Biletul pentru urcare/coborare cu telecabina sau telegondola este de 20 lei/calatorie pentru adulti si 10 lei pentru copii, iar un bilet cu o urcare si o coborare este 35 de lei pentru adulti si 17 lei pentru copii. In cazul cartelelor de acces, acestea vor putea fi achizitionate si/sau incarcate cu 6 pana la 240 de puncte. Sase puncte costa 30 de lei pentru adulti si 15 lei petnru copii, insa costul pentru fiecare punct scade semnificativ daca sunt achizitionate pachete cu mai multe puncte De exemplu, o cartela de 30 de puncte costa 100 de lei pentru adulti si 55 de lei pentru copii. Pentru fiecare urcare in baza cartelei cu puncte, vor fi taxate sase puncte pentru telecabina Capra Neagra si telegondola, doua puncte pentru teleschiurile Bradul si Ruia sub teleferic, si un punct pentru teleschiurile Stadion si Kanzel. Echipamentul de schi se inchiriaza cu 35-40 de lei.

La Predeal se poate schia deocamdata doar pe Partia Clabucet (2400 de metri) si variantele sale, deoarece in statiune nu exista instalatie de producere a zapezii artificial. Partia dispune de teleschi, iar un skipass pentru o zi costa in medie 150 de lei. Echipamentul de schi se inchiriaza cu 35-40 de lei. Este o partie de 150 de metri deservi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro