Unde fug americanii dupa victoria lui Donald Trump

Unde fug americanii dupa victoria lui Donald Trump

O multime de persoane si-au exprimat intentia de a parasi Statele Unite ale Americii daca rezultatele alegerilor il vor scoate pe Donald Trump invingator, printre care si numeroase vedete.

acum 76 luni (11 Nov 2016)

O multime de persoane si-au exprimat intentia de a parasi Statele Unite ale Americii daca rezultatele alegerilor il vor scoate pe Donald Trump invingator, printre care si numeroase vedete. In urma alegerilor de marti seara, motorul de cautare Kayak, destinat calatoriilor, a inregistrat o crestere de 15% in cautari pe 9 noiembrie, incepand cu ora 9 dimineata, fata de miercurea trecuta.

Nu este inca clar daca acest lucru are legatura cu promisiunile facute de suporterii lui Hillary Clinton sau pur si simplu a coincis cu interesul americanilor pentru vacante de sezon. Ce se poate observa, insa, destinatiile de pe primele locuri coincid cu cele declarate ca favorite de americanii care au amenintat ca parasesc tara. In continuare, va prezentam topul celor mai cautate destinatii de pe TripAdvisor in ziua de miercuri, potrivit Business Insider. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro