Una dintre femeile ranite in accidentul din Bulgaria va fi operata

Una dintre femeile ranite in accidentul din Bulgaria va fi operata

Medicii au facut precizari despre cei patru raniti - un barbat si trei femei - adusi la spital, din Bulgaria, cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviatie.

acum 118 luni (21 Sep 2014)

Medicii au facut precizari despre cei patru raniti - un barbat si trei femei - adusi la spital, din Bulgaria, cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviatie. Aceste leziuni nu necesita, in acest moment, o interventie chirurgicala", au spus sursele citate.

Medicii au subliniat insa ca starea pacientilor este stabila, dar grava, avand in vedere ca este urmarea unui traumatism sever. "Probabil, in 24-48 de ore, acest traumatism va determina un bilant mult mai exact, cu o acuratete mult mai mare decat am putut sa o facem acum", au mai spus medicii.

La Floreasca se afla internati alti doi raniti din accidentul produs in Bulgaria, o femeie si un barbat. Acestia au fost adusi la spital cu elicoptere SMURD.

Toti cei sase raniti in accident internati la Floreasca au fost transportati la Bucuresti dupa ce au fost stabilizati la un spital din Veliko Tarnovo. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro