Una alba, alta neagra. Metroul din Drumul Taberei a fost amanat, din nou

Una alba, alta neagra. Metroul din Drumul Taberei a fost amanat, din nou

Termenul pentru Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei (Raul Doamnei - Eroilor) este astfel devansat cu mai bine de jumatate de an fata de ultima estimare anuntata de autoritati. Metrorex, compania de stat care administreaza reteaua de metrou din Capitala, a lansat luna aceasta licitatia pentru sistemul de siguranta si automatizare a traficului pe Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei (Raul Doamnei- Eroilor), valoarea estimata a contractului fiind de 143,75 milioane lei (31,6 milioane euro), fara TVA.

acum 52 luni (31 Mar 2017)

Termenul pentru Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei (Raul Doamnei - Eroilor) este astfel devansat cu mai bine de jumatate de an fata de ultima estimare anuntata de autoritati. Si desi lucrarile au inceput in 2011, primul termen de finalizare a lucrarilor fiind 2014, termenul a fost amanat de mai multe ori, in luna noiembrie 2016 autoritatile sustinand ca lucrarile vor fi terminat la finalul anului 2017.

"In momentul de fata se lucreaza pe Magistrala 5 si in zona Orizont sunt finalizate lucrarile, in zona Favorit, Drumul Taberei 34 - in lunile iunie-iulie ale acestui an", a declarat, la randul sau, directorul general al Metrorex, Marin Aldea, prezent la eveniment.

Metrorex, compania de stat care administreaza reteaua de metrou din Capitala, a lansat luna aceasta licitatia pentru sistemul de siguranta si automatizare a traficului pe Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei (Raul Doamnei- Eroilor), valoarea estimata a contractului fiind de 143,75 milioane lei (31,6 milioane euro), fara TVA.

Potrivit anuntului postat pe platforma electronica de licitatii publice, termenul limita pentru primirea ofertelor este 25 aprilie 2017, ora 16:00, iar data limita de evaluare a ofertelor este 22 mai, ora 18.00.

Companiile care depun oferte trebuie sa indeplineasca criterii stricte, precum realizarea unei cifre de afaceri anuale de minimum 135 milioane lei pentru ultimele trei exercitii financiare disponibile (2013, 2014, 2015) si realizarea de instalatii de siguranta si automatizare a traficului cu o valoare cumulata de cel putin 70 milioane lei.

Proiectul Magistrala 5 de metrou - Sectiunea Raul Doamnei - Eroilor (PS Opera) inclusiv Valea Ialomitei va avea o lungime totala de 7 kilometri, un numar de 10 statii si un depou. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro