Un YouTuber aproape ca a murit dupa ce si-a blocat capul intr-un cuptor cu microunde plin cu ciment

Pompierii din West Midlands s-au declarat "extrem de neimpresionati" de gestul teribilist al YouTuberului si au spus ca acesta a avut mare noroc ca a reusit sa scape cu viata din aceasta incercare.

acum 33 luni (8 Dec 2017)

Acesta s-a gandit la variile metode prin care si-ar putea duce misiunea la bun sfarsit si a ajuns la concluzia ca ar fi o idee buna sa isi cimenteze capul intr-un cuptor cu microunde pentru a-si distra audienta.

Acesta si-a atasat de gura un tub de plastic pentru a putea respira in timpul acestui proces, insa el s-a blocat si astfel ca Jay s-a panicat. Prietenii lui, cei care il asistau in acest experiment, au sunat la serviciile le urgenta pentru a-l salva. Pompierii de la Descarcerare au raspuns apelului si au reusit, in extremis, sa-l scoata pe Swingler din cimentul care se intarise.

Pompierii din West Midlands s-au declarat "extrem de neimpresionati" de gestul teribilist al YouTuberului si au spus ca acesta a avut mare noroc ca a reusit sa scape cu viata din aceasta incercare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro