Un vitezoman de 26 de ani, "calaul" cuplului de invatatori din Braesti care a ars in propria masina dupa un accident

Un vitezoman de 26 de ani,

Intreaga comunitate a comunei Braesti deplange moartea tragica a invatatorilor Ioana si Gheorghe Ilie, in urma accidentului produs, luni, de un sofer de 26 de ani, la Satuc. Sebi Tudor, soferul care a provocat accidentul mortal de la Satuc, era un client vechi al Politiei Rutiere care, in cei trei ani de cand avea permisul de conducere, fusese tras pe dreapta de mai multe ori si chiar amendat pentru incalcarea limitei de viteza.

acum 23 luni (27 Mar 2018)

Intreaga comunitate a comunei Braesti deplange moartea tragica a invatatorilor Ioana si Gheorghe Ilie, in urma accidentului produs, luni, de un sofer de 26 de ani, la Satuc.

Colegii lor, dascalii Scolii din Braesti, sunt inmarmuriti de durere si nu le vine sa creada ca doi oameni atat de buni au avut un destin atat de crud.

La intrarea in scoala in care Gheorghe Ilie a fost zeci de ani invatator, cei care i-au iubit si i-au apreciat pe cei doi le-au asezat fotografia in care sotii erau imbratisati si fericiti, le-au adus flori si le-au aprins lumanari. Familia a hotarat ca Ioana si Gheorghe Ilie sa fie condusi joi pe ultimul drum si vor fi ingropati unul langa celalalt in cimitirul satului in care au trait si au invatat generatii de-a randul. Sebi Tudor, soferul care a provocat accidentul mortal de la Satuc, era un client vechi al Politiei Rutiere care, in cei trei ani de cand avea permisul de conducere, fusese tras pe dreapta de mai multe ori si chiar amendat pentru incalcarea limitei de viteza. In baza de date a Primariei comunei Vernesti, Sebi Tudor, care locuieste in satul Capatanesti, figureaza cu cateva amenzi neplatite, primite din partea politistilor de la circulatie, pentru incalcarea regimului de viteza, conducerea autoturismului fara centura de siguranta si chiar pentru faptul ca a fost prins circuland cu masina pe contrasens. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro