Un veteran al fotbalului romanesc sare la gatul lui Burleanu, dupa disparitia tragica a lui Ekeng: "Cum sa nu moara fotbalistii cand ati facut asa ceva?!"

Un veteran al fotbalului romanesc sare la gatul lui Burleanu, dupa disparitia tragica a lui Ekeng:

Am impresia ca la Bucuresti se uita ca unele cluburi isi joaca totul in aceasta perioada, atat la promovare, cat si la retrogradare si mi-e greu de crezut ca la nivel de Liga a II-a cineva poate avea surpriza sa fie convocat de Anghel Iordanescu pentru Euro.

acum 74 luni (12 May 2016)

Intr-un interval de doar 10 zile cluburile din esalonul secund sunt nevoita sa joace patru etape (11 mai, 14 mai, 18 mai si 21 mai). Cristian Irimia, portarul celor de la Soimii Pancota, care este si antrenor secund al echipei, a tinut sa atraga atentia asupra acestei anomalii. Credeam ca intermediara se va baga candva, spre sfarsitul lunii, inainte de ultima etapa si nu acum. Si mai fac si deplasari cum a fost cazul nostru, 2.000 de kilometri la interval de 4 zile si inca 800 pana la Ramnicu Valcea si inapoi? Eu in 35 de ani de cariera nu am mai pomenit sa joci patru meciuri oficiale in 10 zile. Nici Barcelona nu a avut parte de asa ceva, darmite noi, care ne chinuim sa supravietuim ca si cluburi intr-o tara tot mai saraca", a zis portarul de 42 de ani pentru Sport Arad. "Poate au mintea de pe urma si anuleaza intermediara de saptamana viitoare. Am impresia ca la Bucuresti se uita ca unele cluburi isi joaca totul in aceasta perioada, atat la promovare, cat si la retrogradare si mi-e greu de crezut ca la nivel de Liga a II-a cineva poate avea surpriza sa fie convocat de Anghel Iordanescu pentru Euro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro