Un vanator american a scandalizat internautii dupa ce s-a fotografiat alaturi de cadavrul unui urs in fata unui hotel din Pasul Tihuta

Un vanator american a scandalizat internautii dupa ce s-a fotografiat alaturi de cadavrul unui urs in fata unui hotel din Pasul Tihuta

Patru fotografii care infatiseaza un american si un alt vanator roman alaturi de ursul proaspat vanat au fost postate duminica pe reteaua de socializare Facebook. Desi fotografiile au fost postate abia de o zi, acestea au fost distribuite pana acum de peste 2000 de ori si au adunat sute de comentarii in care gestul americanului de a transporta cadavrul animalului din padure tocmai in fata castelului este condamnat si aprig criticat.

acum 65 luni (11 May 2015)

Patru fotografii care infatiseaza un american si un alt vanator roman alaturi de ursul proaspat vanat au fost postate duminica pe reteaua de socializare Facebook. Fotografiile il arata pe american cum se imortalizeaza alaturi de cadavrul ursului chiar in fata Hotelului Castel Dracula din Pasul Tihuta, la doi pasi de statuia autorului romanului "Dracula", Bram Stoker.

Desi fotografiile au fost postate abia de o zi, acestea au fost distribuite pana acum de peste 2000 de ori si au adunat sute de comentarii in care gestul americanului de a transporta cadavrul animalului din padure tocmai in fata castelului este condamnat si aprig criticat.

"Acum doua saptamani am fost intr-o excursie prin munti, am trecut si pe la Tihuta si am oprit putin sa admiram peisajul cand au aparut doua masini si s-au coborat 3 barbati fericiti, incantati si extaziati daca as putea spune asa. Am fost surprinsa sa vad si de ce...au vanat un urs, nu stiu cat este de lagala treaba asta, stiu doar ca barbatul mai in varsta radea incontinuu si la un moment dat a spus: crazy americans. Da, era american, ceea ce ma face sa cred ca probabil a platit o suma pentru a merge la vanatoare si a obtine un permis special, doar asa, de dragul de a vana", dezvaluie pe Facebook povestea celor patru fotografii chiar autoarea acestora.

Vanatorii s-au fotografiat chiar in fata castelului, spre surprinderea celorlalti vizitatori (Foto: Facebook)

Comentatorii pun la indoiala legalitatea acestei partide de vanatoare, dar si respectarea conduitei etice. Perioada de vanatoare pentru urs se incheie luna aceasta, mai exact in data de 15 mai.

"Ce tip de placere sadica pot avea cei de vaneaza, ce tip de hobby e asta?

Gestul vanatorilor a fost aspru criticat pe reteaua de socializare Facebook (Foto: Facebook)

Vanatorii spun insa ca fotografiatul alaturi de vanat se practica: la noi chiar i... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro