Un TV ca un "tapet": noul LG e ca un tablou digital pe care il "lipesti" pe perete

Un TV ca un

Grosimea celui prezentat la CES 2017 este de doar 2,5mm, o margine mult redusa si o diagonala de 65 sau 77 de inci, perfect pentru seri lungi de Netflix & chill.

acum 90 luni (5 Jan 2017)

LG a renuntat la televizoarele curbate si 3D si incearca un (oarecum) nou design pentru cele din 2017. Modelele din seria W vor fi foarte subtiri si gandite sa le montezi pe perete ca pe un tablou. Acestea erau cunoscute anterior ca wallpaper OLED, dar de la CES vor fi cunoscute drept modelele premium ale companiei.

Grosimea celui prezentat la CES 2017 este de doar 2,5mm, o margine mult redusa si o diagonala de 65 sau 77 de inci, perfect pentru seri lungi de Netflix & chill. Cat despre sistemul de prindere pe perete, acesta are doua puncte asemanatoare cu niste incuietori, in partea de sus. Are toate intrarile necesare pentru conectivitate, inclusiv HDMI, Ethernet, USB, dar si o intrare standard de cablu TV. Energia electrica, dar si semnalul video, sunt transmise catre televizor printr-un cablu de tip panglica. Hai pe Facebook ca sa stii ce-i nou si cand nu esti pe site! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro