Un taximetrist a trait spaima vietii lui. Doi clienti l-au amenintat cu pistolul si i-au furat autoturismul

Un taximetrist a trait spaima vietii lui. Doi clienti l-au amenintat cu pistolul si i-au furat autoturismul

"In urma cercetarilor efectuate a rezultat ca cei doi tineri au sustras anterior placutele de inmatriculare gasite in taxi, de la un autoturism parcat pe strada Prelungirea Brailei in seara de 31.07.2015, cu intentia de a le schimba cu cele ale autoturismului sustras", a mai precizat cms.

acum 75 luni (1 Aug 2015)

In momentul in care taximetristul a ajuns la destinatie, acesta a fost amenintat de cei doi clienti un pistol si determinat sa coboare din autoturism. Speriat de ce i s-ar putea intampla, soferul a coborat din autoturism, a fugit si a sunat la 112 pentru a anunta politia, in timp ce clientii sai au plecat cu taxiul spre Braila.

Imediat au fost alertate toate echipajele de siguranta publica din Galati, precum si din Braila, ocazie cu care un echipaj de politie din Braila a identificat si oprit in trafic autoturismul sustras in care se aflau cei doi tineri.

"La nivelul Politiei Municipiului Galati s-a constituit echipa operativa de cercetare, care au constatat ca in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 23:45, taximetristul a primit o comanda prin dispecerat sa se deplaseze la Cimitirul Coca Cola, in parcarea aferenta acestuia. Stefan Gohoreanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Galati.

Dupa ce i-au prins, politistii au stabilit ca tanarul care a condus autoturismul sustras are 22 de ani si celalalt 25 de ani.

In autoturismul sustras a fost gasit un pistol cu bile tip Air Soft, un cutit cu lama de 13 cm si doua placute de inmatriculare apartinand celor doi tineri.

"In urma cercetarilor efectuate a rezultat ca cei doi tineri au sustras anterior placutele de inmatriculare gasite in taxi, de la un autoturism parcat pe strada Prelungirea Brailei in seara de 31.07.2015, cu intentia de a le schimba cu cele ale autoturismului sustras", a mai precizat cms. Stefan Gohoreanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Galati. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro